Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Lægehjælpen i Cox's Bazar

Lægehjælpen i Cox's Bazar

Med dette projekt har DM-Aid kunne hjælpe mere end 10.000 Rohingya'er med at blive tilset af læger og får udleveret den rette medicin

Situationen for Rohingya’er i Bangladesh

Mere end en halv million Rohingya’er er krydset ind i Bangladesh siden slutningen af ​​august i år på toppen af yderligere en halv million Rohingya flygtninge, der allerede bor i Bangladesh. Rohingya’er er flygtet fra angreb i Myanmar, der dræbte mere end 3.000 og brændte mere end 284 landsbyer. De, der er flygtet ind i Bangladesh, kunne kun tage få ejendele med. I Bangladesh står de over for en ekstrem humanitærkrise, de fleste bor i verdensstørste flygtningelejr, Cox Bazar, og lever uden regelmæssig mad, husly, toiletter og behandling for dem, der er såret og voldtaget. Hjælpeaktivitet er startet fra forskellige kilder, men er desværre ikke tilstrækkelig i betragtning af krisens størrelse.

Tilset af læger og fået udleveret medicin

DM-Aid har sammen med samarbejdspartner hjulpet mere end 10.000 Rohingya’er i flygtningelejren, med at blive tilset af læger, få den nødvendige behandling og oplyse om Covid-19, og hvordan man beskytter sig bedst muligt, da det er svært at holde afstand i Cox Bazar. Det er altid vigtigt for DM-Aid at give hjælp til dem, der ikke får hjælp af andre, derfor var målgruppen blevet nøje udvalgt, og de kunne endelig få den lægehjælp de havde efterspurgt og haft stor behov for.

Du kan læse mere om DM-Aid’s arbejde i Bangladesh her

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder