Enkelt
Donation

DM-Aid arbejder året rundt på at gøre en positiv, bæredygtig og varig forskel for vores fattige og udsatte medmennesker ude i verden og i Danmark. Dette kan kun lade sig gøre med dit bidrag og din støtte.

enkeltdonation

DM-Aid har faste programmer du altid kan støtte og med din støtte er vi oppe på at hjælpe mere end 570.000 mennesker med nødhjælp og udvikling om året.

Skattefradrag
Samtlige af dine donationer og sponsorater er fradragsberettigede, hvis du oplyser dit CPR.nr. Det betyder, at du årligt kan få ca. 26% af dit donerede beløb tilbage fra SKAT. Maks grænsen for at få skattefradrag er på 18.300 kr. i 2024.

Bliv medlem af DM-Aid
For 120 kr. om året kan du blive medlem af DM-Aid, hvor du får stor indflydelse på organisationens udvikling. Medlemmer er en vigtig del af vores demokratiske opbygning. Du bliver inviteret med til vores årlige Generalforsamling, hvor du bl.a. har mulighed for at stille op til bestyrelsen, stemme til bestyrelsesvalg, godkende regnskaber og eventuelle vedtægtsændringer, samt stemme om indsendte forslag. Du kan trykke her for at læse mere og oprette dig som medlem. 

Ophør af betalingsaftale
Hvis du ønsker at stoppe din Gentagne træk aftale eller dit medlemskontingent, kan dette ske ved at kontakte DM-Aid på e-mail: info@dmaid.dk eller telefon: 35 36 08 33.