Børn & Unge

Der er mere end 153 millioner børn, som er forældreløse verden over. I Danish Muslim Aid tror vi på, at en investering i børn er en investering i fremtiden.

Et sundt og lykkeligt børneliv inkluderer tryghed, uddannelse, mulighed for udvikling, mulighed for leg og mulighed for at blive hørt. Gennem vores program for børn og unge giver du sårbare børn mulighed for at udleve og udvikle deres fulde potentiale.

Vi har især lige nu fokus på børn i Gaza, som endnu en gang lever i en uvis fremtid og antallet af nye børn, som er blevet forældreløse er steget. 

Du kan støtte med et valgfrit beløb til formålet Børn og unge, hvor din støtte er med til at sikre børn en bedre fremtid!

Projekter

Fysisk og psykisk sundhed og sikkerhed er vigtigt for at børn kan trives. Når man lever i et område der er påvirket af uroligheder, usikkerhed og fattigdom er børn ofte vidner til voldsomme hændelser. Dette ser vi især hos børn i Libanon, Palæstina og hos syriske flygtningebørn i Tyrkiet. Derfor har vi projekter, der skaber trygge rum for børn og unge til, at de kan få psykologisk- og psykosocial støtte, så de kan få den nødvendige hjælp til at bearbejde deres udfordringer og problemer.