Ledige Jobs

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. Vi har forskellige ledige praktikstillinger  

PRAKTIKSTILLINGER

PRAKTIKSTILLING TIL INTERNATIONALE TEAM

Har du lyst til at arbejde i en NGO, der gør en forskel i verden? Vil du lære mere om kvalitetssikring, evaluering og projektstyring nød- og udviklingsprojekter? Så er Danish Muslim Aid (DM-Aid) måske stedet for dig! DM-Aid er en velrenommeret organisation, der arbejder for at hjælpe mennesker i nød, uanset religion eller kultur.  

Ansøgningsfrist: Vi søger en praktikant til efteråret 2024.

Læs mere om stillingen og hvordan du ansøger her.

PRAKTIKSTILLING TIL NATIONALT OMRÅDE 

Er du på udkig efter en meningsfuld praktikstilling, hvor du kan gøre en forskel i samfundet? Brænder du for det humanitære arbejde i Danmark og for organisationsudvikling, så er Danish Muslim Aid (DM-Aid) måske det rette sted for dig. DM-Aid er en velrenommeret organisation, der arbejder for at hjælpe mennesker i nød, uanset religion eller kultur. 

Ansøgningsfrist: Vi søger en praktikant til efteråret 2024.

Læs mere om stillingen og hvordan du ansøger her.

PRAKTIKSTILLING TIL KAMPAGNER I VORES KOMMUNIKATIONSTEAM

Klimaforandringer, krig, inflation og manglende adgang til uddannelse er bare få elementer, der påvirker flere millioner menneskers dagligdag og livskvalitet, både herhjemme og i udlandet.

Vil du være med til at skabe fokus på verdens brændpunkter ved at udvikle visuelt flotte kampagner, der værdigt fortæller om vores udsatte medmennesker og verdens brændende platforme og hvad vi i DM-Aid gør for at hjælpe og forandre verden til et bedre sted? Har du lyst til at informere flere danskere om nødvendigheden af nødhjælp- og udviklingsarbejde via fængende kampagneslogans og skarpe budskaber. Vil du lave kampagner som bevæger folk og som kan vinde priser?

Så er det måske dig som DM-Aid søger som praktikant til vores kampagneteam!
 

Ansøgningsfrist: Vi søger en praktikant til efteråret 2024.

Læs mere om stillingen og hvordan du ansøger her.