Arv og testamente

Arv og testamente

Du kan lade noget af din arv gå til Danish Muslim Aid. Dit bidrag vil gå til nogle af verdens mest fattige og udsatte mennesker.

Flere mennesker er begyndt at oprette testamenter til fordel for velgørenhed, hvor de vælger én eller flere NGO’er som skal modtage en del af deres arv. Dette er en dejlig nyhed og viser stor omsorg og næstekærlighed, når man vælger at donere til sine medmennesker ude i verden. Det gode ved at donere til DM-Aid gennem dit testamente er, at dit bidrag går til at hjælpe verdens mest fattige og udsatte mennesker til et mere værdigt liv.

Skal jeg skrive et testamente?

Ja, det er vigtigt at få skrevet et testamente, hvis du vil bestemme, hvem dine penge skal gå til. Hvis du ikke har arvinger og ikke har skrevet et testamente, tilfalder din formue staten, men med et testamente kan du specifikt vælge, hvem du ønsker din formue skal gå til, herunder om noget skal gå til DM-Aid.

Hvordan får du Danish Muslim Aid skrevet ind i dit testamente?

Du kan igennem en advokat få DM-Aid skrevet ind i dit testamente.

Hvad koster det?

Hvis du skriver dit testamente med hjælp fra vores samarbejdspartner, Legal Desk, kan du få skrevet det gratis. Læs hvordan du gør det her.

Er Danish Muslim Aid fritaget for at betale arveafgift?

Ja, DM-Aid er fritaget for at betale arveafgift, herunder boafgift. Det er vi fordi vi er paragraf 8A godkendt af SKAT. Find os på SKAT’s liste over foreninger fritaget arveafgift her.

Hvad går mit bidrag til?

Hvis du vælger at donere noget af din formue til DM-Aid, er du med til at støtte vores arbejde i at hjælpe verdens mest fattige og udsatte mennesker. Dit bidrag er ikke kun værdsat af os, men også de mennesker, dit bidrag hjælper til en bedre hverdag.

Hvor kan jeg læse mere om Arv til velgørende foreninger?

Er du i tvivl om, hvordan det fungerer og hvordan du opretter et testamente, hvor noget af din formue går til DM-Aid? Eller hvad det betyder for dine eventuelle arvinger at give nogle af dine penge til en velgørenheds-organisation? Så kan du læse mere om det her. Da det er gratis via Legal Desk at oprette testamente, der tilgodeser DM-Aid, skal du klikke her for at kunne oprette det gratis.