NYHEDER

VI ER GLADE FOR AT KUNNE FORTÆLLE OM VORES NYE PILOTPROJEKT I YEMEN
12. juli
VI ER GLADE FOR AT KUNNE FORTÆLLE OM VORES NYE PILOTPROJEKT I YEMEN

DM-Aid har i mange år fokuseret på at yde nødhjælp i Yemen, som desværre fortsat er en af verdens største humanitære kriser. Vi fortsætter vores nødhjælp som hidtil, men har nu også startet et nyt pilotprojekt: Gedeprojektet. I tre små landsbyer omkring Aden-området har 100 familier modtaget to geder (en han og en hun) for at sikre reproduktion.

Qurban 2024
20. juni
Qurban 2024

I år har været en ny rekord for Qurban udført gennem DM-Aid, Alhamdulillah. Det blev i år til  1300 Qurban geder og 389 Qurban køer i seks lande; Bangladesh, Indien, Pakistan, Uganda, Somalia og Yemen.

MOD ENSOMHED!
06. juni
MOD ENSOMHED!

Sammen med en række andre lokale foreninger, herunder Sind København, Transmogriffen og Kirke Care, satte vores modige frivillige i DM-Aid fokus på kampen mod ensomhed med en fælles gåtur på Nørrebro.

BERETNING FRA SOMALILAND & SOMALIA
18. maj
BERETNING FRA SOMALILAND & SOMALIA

Mød Ibrahim Sammen med sin søn og to ansatte fra landsbyen Garabcad, står de midt i marken, hvor de sammen har plantet majs, løg, chili, peberfrugt, vandmelon og mere til! Takket være støtten fra fantastiske donorer har 1800 personer fået vandforsyning, redskaber og den viden, der skal til for at dyrke jorden, høste, spise og sælge det overskydende på markederne, hvilket især har været afgørende på grund af den vedvarende tørke i Somaliland.

PARTNERBESØG I SOMALILAND & SOMALIA
14. maj
PARTNERBESØG I SOMALILAND & SOMALIA

DM-Aid’s internationale program koordinator, Hafsa, og kommunikationsmedarbejder, Nasra, er på partnerbesøg i Somaliland og Somalia for at monitorere projekter og styrke samarbejdet med Taakulo Somali Community.

Gavekort til mad for de mest udsatte i Libanon
07. maj
Gavekort til mad for de mest udsatte i Libanon

Over de seneste fire år har Libanon kæmpet med økonomiske og finansielle kriser, som ikke før er set i landets historie. Denne dybe økonomiske krise har ført til udbredt arbejdsløshed, og mange familier kæmper for at forsørge sig selv. I et forsøg på at modkæmpe denne krise har vi i samarbejde med vores partner, lanceret […]