Fattigdom

DM-Aid har projekter i Danmark, indenfor rammerne af vores to programmer: Integration & Medborgerskab og Fattigdom i Danmark. Hvert projekt er forankret i én af vores lokalgrupper, som er fordelt udover Danmark.

Fattigdom

I DM-Aid fokuserer vi på at lette hverdagen for familier i Danmark, der har brug for en håndsrækning til at få hverdagen til at hænge sammen.

fattigdom
Ramadankurve

Som en fast tradition distribuerer DM-Aid hvert år Ramadankurve til familier, der står over for økonomiske udfordringer. Disse kurve indeholder en skattekiste af lækkerier og gavekort til supermarkeder, skabt med kærlighed og omsorg.

I DM-Aid gør vi ikke forskel på baggrund af etnicitet eller religiøse overbevisninger. Vores projekter er dedikerede til at gavne dem, der har mest brug for støtte.

Ramadankurvene distribueres før eller under Ramadan, og vi åbner altid op for ansøgninger, når vi nærmer os denne hellige måned. Vores mål er at sikre, at denne traditionsrige gestus af generøsitet og fællesskab når ud til alle, der har behov, og at alle kan nyde godt af essentielle forsyninger og lækkerier under Ramadan.

Fødselsdag for alle
  1. Gode oplevelser og minder fra barndommen er med til at præge barnet til sit voksne liv. Alle børn fortjener en god fødselsdag.
  2. I Lokalgruppen Aalborg er der fokus på at gøre en forskel for børnefamilier med begrænset midler, for lidt plads derhjemme og manglende overskud. Projekt fødselsdag for alle har til formål at give børn en uforglemmelig dag og kreative fødselsdagstimer i selskab med deres venner og klassekammerater.
  3. Der er indgået samarbejde med krea-stedet F.I.D.U.S i Aalborg, som sørger for at give børn en fantastisk fødselsdag i samarbejde med de seje DM-Aid frivillige.