BLIV FRIVILLIG I DM-AID

Frivillige er rygraden af DM-Aid og det er kun muligt med engagerede og dygtige frivillige, at vi sammen kan hjælpe fattige og udsatte medmennesker i verden og i Danmark

Har du et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker? Eller styrke dine kompetencer og omsætte teori til praksis? Hos DM-Aid har vi flere udvalg at vælge imellem.

Læs mere om, hvorfor du skal være frivillig hos DM-Aid.

Hos DM-Aid er der mindst fem gode grunde til at blive frivillig! 
  1. Du bidrager til at løfte livskvaliteten hos fattige & udsatte mennesker
  2. Du bliver en del af et hyggeligt fællesskab med en masse ildsjæle
  3. Du bliver en vigtig del af beslutningsprocesserne
  4. Du får både erfaring og udviklet dine personlige, sociale og faglige kompetencer
  5. Du får løbende tilbud om kurser og relevant uddannelse for dit frivillige arbejde.
Hvor kan jeg være frivillig henne?

Vores hovedkontor ligger i København, hvor vi har vores største lokalgruppe, men vi har også lokalgrupper i Aarhus og Aalborg. Du kan skrive til os ved at udfylde nedenstående formular for at høre nærmere om den lokalgruppe, der ligger nærmest dig.

Hvordan introduceres nye frivillige?

Du kan udfylde formularen forneden, hvor du indtaster de nødvendige oplysninger, og hvor din interesse ligger. Så inviterer vi til en 1-1 samtale.

Er du derimod i tvivl om, hvor du gerne vil være frivillig, inviteres du til vores kvartal intromøder, hvor vi gennemgår hele spektrum af Danish Muslim Aid som organisation og det at være frivillig i DM-Aid.

Formularen og infomøde er uforpligtende og du binder dig ikke til noget.

København

DM-Aids hovedkontor ligger i København. Lokalgruppen i København er vores største frivillig gruppe. Her er der ikke langt fra tanke til handling. Vores frivillige arbejder indenfor vores tre udvalg – internationalt udvalg, nationalt udvalg og kommunikations udvalg. Projektlederne har et tæt samarbejde med sekretariatet, hvor der sparres om nye ideer og projekter.

Vi har vores genbrugsbutik Perlen, som har beliggenhed på Blågårdsgade 30, 2200 København N. Som frivillig i Perlen står du for den daglige drift, du har ansvaret for at betjene kunder, sortering af tøj og lettere rengøring. Overskuddet går til et nyt internationalt projekt hver måned, og du kan have indflydelse på, hvilket projekt og land overskuddet, skal doneres til.

Aarhus

Aarhus lokalgruppe har fokus på fattigdom og medborgerskab i Danmark. Den projektansvarlige har et tæt samarbejde med vores Nationale Udvalgsleder samt sekretariatet, hvor budgetter, regnskab og projekt implementering bliver fastlagt. Aarhus lokalgruppe har oftest fokus på kagesalg til beboer for at indsamle penge til projekter i udlandet.

Vi arbejder på at hjælpe familier og udsatte i Aarhus, hvis du har en god idé til et projekt i Aarhus så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Aalborg

Ålborg lokalgruppe har fokus på fattigdom og medborgerskab i Danmark. Projekterne implementeres af frivillige fra Aalborg. Lokalgruppen har tidligere implementeret projekter såsom “Fødselsdag for Alle”, “Ramadan-kurv” og kagesalg.

Lokalgruppeleder for Aalborg har tæt kontakt med National udvalgsleder samt sekretariatet, hvor budgetter, regnskab og projekt implementering bliver fastlagt.

Vi arbejder på at hjælpe familier og udsatte mennesker i Aalborg, hvis du har en god idé til et projekt i Aalborg, så send tøv endelig ikke med at kontakte os.

FRIVILLIGE JOBS

Lokalgruppeleder

Hos Danish Muslim Aid har vi en lokalgruppeleder til hver lokalgruppe. En lokalgruppeleder har overblik over projekter i ens lokalgruppe, og har et tæt samarbejde med projektleder. En lokalgruppeleder referer til nationaludvalgsleder.

Projektleder

Hos DM-Aid er en projektleder tilknyttet hvert projekt. En projektleder hjælper til med at udvikle, monitorere og evaluere vores sociale projekter i Danmark. DM-Aid søger frivillige nationale projektledere, der brænder for social udvikling i Danmark, og som har lyst til at tage aktivt del i en både praktisk og strategisk udvikling af vores nationale arbejde i en stadig voksende organisation med store ambitioner om at gøre en positiv forskel for Danmark fattigste og mest udsatte medmennesker.

Frivillig

Vi har altid brug for flere hænder til at hjælpe med at løfte opgaver og skabe gode oplevelser og minder for udsatte mennesker i Danmark. Vores projekter og opgaver varierer, og vi leder derfor efter frivillige med forskellige kompetencer. Hos DM-Aid har vi fokus på at styrke vores frivilliges kompetencer igennem relevante kurser, så man er godt klædt på til at implementere projekter. For at blive frivillig hos DM-Aid skal man have hjertet på det rette sted og være passioneret i sit arbejde.