Nationalt
udvalg

Nationalt Udvalg (NU) beskæftiger sig med to hovedprogrammer: Integration og medborgerskab og Fattigdom i Danmark.

Det nationale Udvalg er med til at udarbejde retningslinjer for projekter i Danmark. Udvalget består i at styrke frivilliges engagement igennem relevante projekter og på tværs af hele Danmark.

Det nationale Udvalg fokuserer på at styrke fællesskaber på tværs af lokalgrupper og skabe tættere partnerskaber med lokalforankrede NGO’er.

Jobklargruppen

Program: Integration og medborgerskab

I jobklargruppen vil du som frivillig være med til at hjælpe unge med at skrive ansøgninger og forbedre deres CV, så de er bedre klædt på til at få deres første fritidsjob.

Du bliver en del af et hold af dedikerede frivillige, som sammen udarbejder materiale og lægger vagtplaner.

Outdoorgruppen

Program: Integration og medborgerskab

Er du en naturelsker og samtidig gerne vil gøre en forskel for børnefamilier fra boligudsatte områder, så er projekt outdoor det rette valg.

I outdoorgruppen har vi fokus på at tage børnefamilier med ud og opleve naturen i Storkøbenhavn og Sjællandsområdet. Projektet bliver afholdt hver efterår, hvor turene planlægges af vores fantastiske frivillige. Vi rekrutterer familier med hjælp fra vores samarbejdspartner Nørrebrobyggerne, som stiller socialpædagoger til rådighed under turene.

Vores frivillige har ansvaret for planlægning af turene, budget håndtering og implementering af turene.

Eventgruppen

Kreativitet, struktur og gå-på-mod. Disse tre begreber indbefatter vores eventgruppe. Vores frivillige planlægger forskellige events i løbet af året. Det omfatter både større events såsom Iftar-middag samt Eid-fest. Det kan også være mindre events såsom kageevent og sportsevent. Vores events har altid fokus på et af vores bæredygtige programmer såsom brøndprojekter eller forældreløse og udsatte børn program. Vores frivillige er hurtige på benene, og der er ikke langt fra tanke til handling. Vores kagesalg bliver afholdt for at belyse en situation i et af de lande, hvor vi har samarbejdspartnere.

Dermed arbejder man på tværs af vores udvalg, hvor vores internationale udvalg og nationale udvalg i fællesskab planlægger kommende events.