Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

STEM FOR BÆREDYGTIGHED!

Når du skal stemme den 1. november til Folketingsvalget, er du med til at bestemme, hvem der skal lede vores land og kæmpe for et bedre liv, samfund og verden.

Vi oplever lige nu en verden, hvor de globale kriser er tæt forbundne, og det kræver globale, langsigtede og bæredygtige løsninger.

DM-Aid opfordrer dig til at stemme på partier og kandidater, som er fortalere for en bæredygtig brug af vores jords ressourcer, som tager vare på klimaet og som respekterer naturen, som vi allesammen er afhængig af til livets opretholdelse.

Som Nødhjælps- og Udviklingsorganisation er vi efterhånden alt for ofte vidner til tørke, oversvømmelser og skovbrande med hungersnød, død og høj inflation til følge. Vi hjælper hvor vi kan og med hvad vi har, men vi har brug for flere politikere, som vil sætte global klima-, sikkerheds- og udviklingspolitik på den politiske dagsorden og gøre det som skal til for at redde vores planet og gøre den til et smukt ophold for os alle.

STEM FOR BÆREDYGTIGHED!

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder