Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Samarbejde med SOLDIER OF AMAL

Samarbejde med SOLDIER OF AMAL

SOLDIER OF AMAL er et tøjmærke der sammensætter tøj, kunst, og aktivisme i et univers. Derudover giver SOLDIER OF AMAL også 50% af profitten til velgørenhed – denne gang bliver det os: Danish Muslim Aid Dette vil ikke blot være begyndelsen på tøjmærket SOLDIER OF AMAL, men også begyndelsen på et langvarigt og frugtbart samarbejde imellem os. Tøjmærkets formål er at dele budskabet mht. kriser og situationer der foregår rundt omkring i verden, og dele håbet gennem deres aktivistiske og kunstneriske designs. Navnet ‘SOLDIER OF AMAL’ oversættes til ‘Soldat af Håb’ eller ‘Håbets Soldat’, da ‘Amal’ (أمل) er arabisk, og betyder ‘Håb’.

I samarbejde med SOLDIER OF AMAL’s første kollektion ‘1/1 COLLECTION’, vil 50% af profitten gå til Danish Muslim Aid’s nødhjælp og udviklingsprojekt i Sudan 🇸🇩 Vores fokus i Sudan, er på fødevarepakker og opbygning af brønde og vandtårne, så landsbyer kan have rent vand. Kollektionens koncept er at upcycle genbrugstøj, ved at printe og håndtegne aktivistiske kunstværker på tøjet. Hvert design er også begrænset til KUN ET per design.

SOLDIER OF AMAL og Danish Muslim Aid’s samarbejde starter for alvor til ovenstående event. Det er tøjmærkets første officielle salg, første kollektion, og første event! Begyndelsen på et banebrydende og unikt tøjmærke markeres d. 12. maj fra 16.30 til 19.00.

Adressen er: Smedetoften 12-14, 2400 København NV📍

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder