Gavekort til mad for de mest udsatte i Libanon

Gavekort til mad for de mest udsatte i Libanon

Over de seneste fire år har Libanon kæmpet med økonomiske og finansielle kriser, som ikke før er set i landets historie. Denne dybe økonomiske krise har ført til udbredt arbejdsløshed, og mange familier kæmper for at forsørge sig selv.

I et forsøg på at modkæmpe denne krise har vi i samarbejde med vores partner, lanceret et initiativ for at støtte de mest sårbare palæstinensiske familier i Bourj El-Barajneh-flygtningelejren.

Som en del af dette initiativ har vi uddelt gavekort til mad, der kan bruges i udvalgte supermarkeder, for at sikre familiernes garanterede adgang til mad og lindre det økonomiske pres.
Gennem projektet har vi kunnet støtte 680 familier, og dermed bidraget til en mere håbefuld fremtid for dem, der står over for de største udfordringer i denne turbulente tid.

Alt dette ville ikke være muligt uden vores generøse donorer, og det er vi dybt taknemmelige for.

Gavekortet giver mig mulighed for at købe nødvendigheder som ost, æg og kød, der sjældent findes på vores bord længere. Jeg er oprigtigt taknemmelig for denne omsorgsfulde gestus.” – Izdihar

Sidste måned måtte jeg bede mine naboer om at låne mig penge, så jeg kunne skifte min søns pacemakerbatteri… men denne måned har vi fået et gavekort, så vi kan købe mad og ikke skal låne penge mere.” – Leila