Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
ENERGICENTER VOLDSPARKEN - PROJEKT WILDLIFE

ENERGICENTER VOLDSPARKEN - PROJEKT WILDLIFE

Vores fjerde aktivitetstur blev afholdt ved Energicenter Voldsparken, hvor familierne fik mulighed for at lave bål, snobrød samt observere fugle

DM-Aids-frivillige stod traditionen tro klar søndag morgen kl. 9.15 ved Forum St. for at tage godt imod børnefamilierne. Da alle var ankommet tog vi offentlig transport sammen til Energicenter Voldsparken.

Børnene fik ansvaret for at hente lange grene til snobrød, mens fædrene klargjorde bålet. Det blev en fælles aktivitet mellem børnene og de voksne om at snitte pindene, så de var klar til snobrød.  

Mens bålet blev tændt, fik børnene travlt med at justere deres kikkerter, så de kunne få et tydeligt billede af de forskellige fugle. Fællesspisning bestod af suppe over bål og pølser med pølsebrød.

Derefter fik børnene mulighed for at lave snobrød med pinde, som de selv havde fundet ude i naturen. Der blev lavet en konkurrence om ikke at brænde sit snobrød, men at være omhyggelig og tage sig god tid med at tilberede snobrødet.

Projektet er støttet af Friluftsrådet med Udlodningsmidler til Friluftsliv og Nørrebro Lokaludvalg. 

 

 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder