Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Yemen

Yemen

Du kan her læse om Yemen og de projekter, som DM-Aid har i landet.

Vandtanke til Yemen

Otte år inde i den væbnet konflikt er Yemen fortsat den største humanitærkrise i verden. 20,1 millioner mennesker – næsten to tredjedele af befolkningen – har ikke tilstrækkelig adgang til rent vand til at få dækket deres daglige vand behov.

Støt med 200 kr. og vær med til at sikre rent vand i syv landsbyer

Millioner af mennesker rundt omkring i Yemen står over for den daglige udfordring med at få adgang til sikre vandkilder. Der bruges utallige timer på at stå i kø eller vandre lange afstande for at hente vand og samtidig må de tage de sundhedsmæssige konsekvenser af at bruge forurenet vand.

Alle har ret til at få dækket deres vand behov. En tilstrækkelig mængde rent vand er nødvendig for at forhindre død fra dehydrering, for at reducere risikoen for vandrelaterede sygdomme og for at sørge for livskvalitet, madlavning og personlige- og huslige hygiejnekrav”. – Samah, Ansvarlige i Mawada Development (Ngo-samarbejdspartner i Yemen).


Din støtte gør en forskel! Mød 6-årige Sally fra Hodeida, Yemen

“Jeg lever med min bedstemor, efter jeg mistede min mor og far i krigen. Min bedstemor er gammel, vi spiser kun et måltid om dagen. Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst havde nok mad til os begge. Det her liv er svært for os. Alle vores naboer er fattige, men de tøver ikke med at give os noget af deres mad.”