Libanon

DM-Aid arbejder i flygtningelejrene rundt om i landet

SITUATIONEN I LANDET

Libanon befinder sig nu i det fjerde år af en udfordrende økonomisk krise, der har haft katastrofale konsekvenser for 80% af befolkningen, der nu er blevet skubbet ud i fattigdom. Situationen er særligt kritisk for minoritetsflygtninge, som allerede boede i en af landets 12 tætpakkede og overbefolket flygtningelejre med begrænset job- og uddannelsessikkerhed.

DM-Aid fokuserer på at levere støtte til palæstinensiske flygtninge i disse lejre i Libanon.

Vores arbejde omfatter psykologisk støtte til børn, hjælp til børn med fysisk handicap samt støtte til sårbare familier med fødevarepakker og opfyldelse af basale behov.

STØT MED MADKUPONER

Til familier bosat i flygtningelejren Bourj El-Barajneh i Beirut. Din støtte muliggør uddelingen af madkuponer, som familierne kan indløse hos udvalgte supermarkeder og dermed sikre deres adgang til basale ernæringsbehov.

Bourj El-Barajneh-flygtningelejren fungerer som hjemsted for en befolkning på mere end 30.000 flygtninge.

Du kan støtte familier med madkuponer til 300 kr. eller et valgfrit beløb. 

Flygtningelejren består af tætpakkede flere etagers bygninger med begrænset åbent rum. Boligforholdene er ofte trange, og infrastrukturen har brug for reparationer. Mange af lejrens beboere kæmper med økonomiske udfordringer og søger efter stabil beskæftigelse, hvilket resulterer i udbredt fattigdom og økonomiske vanskeligheder.

Dette projekt sigter mod at lindre sult og forbedre velfærden for sårbare familier i ved at distribuere madkuponer. Det skal imødekomme de akutte fødevarebehov og samtidig give familier mulighed for at vælge mellem et sundt og bredt udvalg af fødevarer.

DM-Aid’s NGO-samarbejdspartner i Libanon
Taawon Welfare Association