Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Indien

Indien

Du kan her læse om Indien og de projekter, som DM-Aid har i landet.

 

MicroAid

Kvinder i Hubli i Indien, som er fattige hovedforsørgere og enker vil få kæmpe gavn af at blive selvstændige. Det gør de ved at få doneret køer eller okser, hvor de kan generere en fast indkomst ved at sælge mælken. Vores samarbejdspartner i Indien har lavet aftaler med sælgere, så det er sikkert, at kvinderne kan få solgt mælken. Familiens levestandard vil højne og der er mulighed for børnene at gå i skole i stedet for at arbejde.

Vær med i kampen og støt med 300 kr. formål: MicroAid


Udførelse af aqeeqah
Hos DM-Aid kan du få foretaget din aqeeqah, som hos os bliver foretaget af vores samarbejdspartner i Indien. Du kan læse mere om, hvordan aqeeqah foregår gennem DM-Aid her.


Bygning af brønde
Indiens største krise i dag er vandkrisen, der er stor mangel på rent drikkevand. Hvert år dør der mere end 200.000 mennesker i Indien, fordi de ikke har adgang til rent vand. Indien er et af de syv lande, hvor DM-Aid har brøndprojekter, du kan læse mere om priser og typer af brønde her.


Bliv sponsor for et forældreløst barn i Indien
Du har mulighed for at ændre et barns liv i Indien, som sponsor er du med til at sørge for, at et forældreløst barn kan gå i skole, få mad at spise, har tøj på kroppen og kan tage til lægen. Læs mere eller opret dig som sponsor her.