Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Indien

Indien

Du kan her læse om Indien og de projekter, som DM-Aid har i landet.

Selvhjælp er den bedste form for hjælp

Projekt MicroAid er et femårigt langt projekt i Indien, vi er nu ved andet år, hvor det hovedsageligt er enker og udsatte kvinder i 15 landsbyer, der får tildelt gravide køer eller bøfler, som de skal passe og pleje.Vores samarbejdspartner har udarbejdet en fast aftale med lokale mejerier i landsbyerne, hvor kvinderne sælger mælken til.
Dermed generer kvinderne sig en fast indkomst og bliver selvforsørgende. Efter et år videregiver de en kalv til andre familier, som også kan generere sig en indkomst.

Vær med i kampen og støt med 300 kr. formål: MicroAid

44- årige Savitri Patils er en af modtageren af en bøffel, der producerer 10 liter mælk om dagen, hendes liv har ændret sig til det bedre. Hun har to børn, hvor familien havde svært ved at få økonomien til at strække sig til andet end fødevarer for overlevelse – i dag kan hun forsørge sig selv og familien.

Indien-hjaelp-til-selvhjaelp-2022Hjaelp-til-selvhjaelp-Indien-2022

Udførelse af aqeeqah
Hos DM-Aid kan du få foretaget din aqeeqah, som hos os bliver foretaget af vores samarbejdspartner i Indien. Du kan læse mere om, hvordan aqeeqah foregår gennem DM-Aid her.

Aqeeqah

Bygning af brønde
Indiens største krise i dag er vandkrisen, der er stor mangel på rent drikkevand. Hvert år dør der mere end 200.000 mennesker i Indien, fordi de ikke har adgang til rent vand. Indien er et af de syv lande, hvor DM-Aid har brøndprojekter, du kan læse mere om priser og typer af brønde her.

Broend-Indien-2021---glade-boern

Bliv sponsor for et forældreløst barn i Indien
Du har mulighed for at ændre et barns liv i Indien, som sponsor er du med til at sørge for, at et forældreløst barn kan gå i skole, få mad at spise, har tøj på kroppen og kan tage til lægen. Læs mere eller opret dig som sponsor her.