Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Events

MAHER ZAIN STØTTEKONCERT I ALBERTSLUND MUSIKTEATER

I samarbejde med Helping Humanity, inviteres du til en oplevelsesrig koncert med den verdenskendte stjerne & nasheedkunstner MAHER ZAIN fredag d. 31. august i Albertslund Musikteater. Oplev god stemning, sammenhold, hygge og ikke mindst den fælles mission om at støtte verdens udsatte børn i nød. Vi lover, at det bliver en storartet og mindeværdig aften fyldt med god underholdning og spiritualitet for alle musik- og sangglade mennesker.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for en koncert i verdensklasse, hvor du samtidig støtter verdens børn i nød! Her er eksempler på de projekter, som overskuddet fra koncerten vil gå til:

Care Center for Traumatized Children
I Syrien støttes et Omsorgscenter for traumatiserede børn. Syrien er ramt af en altødelæggende borgerkrig, hvor der er både menneskelige og materielle skader af enorme dimensioner. I en konflikt som denne er det altid de svageste parter i samfundet som bliver hårdest ramt. Derfor hjælpes de traumatiserede børn, som i mange tilfælde lever en kummerlig tilværelse og har brug for både psykolog- og socialhjælp til at klare sig igennem tilværelsen.

MeraGher
I Pakistan støttes et unikt projekt som består af et heldagsuddannelsessystem for småbørn i alderen 1,5-2 år. Projektet giver en unik mulighed for børn i landsbyen Haripur til at opnå færdigheder, således at de bliver i stand til at bryde den sociale arv. Det handler om at skabe et sundt miljø baseret på moderne læremetoder for at give børnene et meningsfuldt liv og give dem mulighed for at blive del af samfundet.

Learning Hub
I Pakistan støttes et børnehjem for efterladte børn, som forældrene af det ene eller anden årsag ikke selv ønsker at opfostre. Det er ofte børn som ville have levet på gaden som forældreløse børn.

Læs mere om koncerten ved at klikke her.
Køb dine billetter ved at klikke her.

Koncertinfo:
Dato: Fredag den 31. august 2018
Tid: Kl. 17.30-23.00
Sted: Albertslund Musikteater
Billetpriser: 300-1.000 kr.
Meet & Greet: 1.500 Kr.

Vi glæder og til at se dig!


Modtag nyhedsbrevet

Modtag nyhedsbrevet

Her gør vi status på vores projekter, og fortæller om resultaterne i vores nyhedsbrev.