Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Danmark

I DM-Aid har vi også projekter i Danmark. Indenfor rammerne af vores to programmer: Integration & Medborgerskab og Fattigdom i Danmark udvikler og gennemfører vi forskellige projekter i Danmark. Hvert projekt er forankret i én af vores lokalgrupper, som er fordelt udover Danmark.

 

Bederum på Nyt Odense Universitetshospital (NYT OUH)

DM-Aid er blevet inviteret af Odense Universitetshospital til at stå for etableringen af et bederum, et såkaldt refleksionsrum, hvor patienter og pårørende kan bede, meditere eller få en rolig spirituel stund. Det forventes at stå færdig i 2023, men der er brug for at fundraise allerede nu til projektet for at kunne engagere arkitekt og planlægge indretning, som opstartes i 2022. Budgettet er på 400.000 kr.  

Du kan støtte med et valgfrit beløb ved at vælge på formålet Bederum i betalingsformularen her på siden.  

Projektet er forankret i Københavns Lokalgruppe. 


JobKlar 

Dette projekt handler om at hjælpe unge i alderen 14-17 år med at få deres første fritidsarbejde. Vi opererer på to folkeskoler, Østerbro og Nørrebro. Der er et 1:1 match mellem den unge og en frivillig fra DM-Aid, hvor der sammen arbejdes på at redegøre for den unges kompetencer og ønsker, og derefter finde det rette fritidsarbejde. 

Projektet er forankret i Københavns Lokalgruppe. 


PROJEKT: FØDSELSDAG FOR ALLE 

Dette projekt handler om at hjælpe familier med mangel på overskud og økonomi med at holde fødselsdage for deres børn. Det er for børn, som fortjener at blive fejret på lige fod med alle andre børn i deres skoleklasse. Fødselsdage er sociale begivenheder, som også har en integrerende og inkluderende effekt i at børn samles, leger, hygger og har det det sjovt hjemme hos hinanden. Derudover bidrager det til at forældrene eller den enlige forælder ikke oplever utilstrækkelighed, når de ikke formår at holde fødselsdage for deres børn.   

Vi vil gerne være med til at give sådan en oplevelse for udsatte familier, og bidrage til at barnet får et godt barndomsminde med sig videre i livet.  

Du kan støtte projektet med et valgfrit beløb ved at vælge på formålet Fødselsdag i betalingsformularen her på siden.  

Projektet er forankret i Aalborg Lokalgruppe.