Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Danmark

I DM-Aid har projekter i Danmark, indenfor rammerne af vores to programmer: Integration & Medborgerskab og Fattigdom i Danmark udvikler og gennemfører vi forskellige projekter. Hvert projekt er forankret i én af vores lokalgrupper, som er fordelt udover Danmark.

Wildlife 

Elsker du naturen og har du tid et par timer om søndagen til at lave udendørsaktiviteter sammen med familier?

Vil du være med til at skabe en god stemning og gøre en forskel for børn og voksne?

Så læs med her! 

Projekt Wildlife tager afsæt i sidste års store nationale projekt Outdoor, hvor familier fra boligudsatte områder fik oplevelser ude i naturen.

I år har vi fokus på fædre og deres børn, hvor naturen skal være samlepunktet.

Vi har planlagt 6 ture, hver anden søndag som starter fra d. 21. august 2022 til d. 30. oktober.

Er du interreseret og vil hør med så kontakt venligst Service koordinator Maki på: maki.salihu@dmaid.dk eller ring ind alle hverdage mellem kl. 9-17 på 35360833


Bederum på Nyt Odense Universitetshospital (NYT OUH)

DM-Aid er blevet inviteret af Odense Universitetshospital til at stå for etableringen af et bederum, et såkaldt refleksionsrum, hvor patienter og pårørende kan bede, meditere eller få en rolig spirituel stund. Det forventes at stå færdig i 2023, men der er brug for at fundraise allerede nu til projektet for at kunne engagere arkitekt og planlægge indretning, som opstartes i 2022. Budgettet er på 400.000 kr.  

Du kan støtte med et valgfrit beløb ved at vælge på formålet Bederum i betalingsformularen her på siden.  


JobKlar 

Dette projekt handler om at hjælpe unge i alderen 14-17 år med at få deres første fritidsarbejde. Vi opererer på to folkeskoler, Østerbro og Nørrebro. Der er et 1:1 match mellem den unge og en frivillig fra DM-Aid, hvor der sammen arbejdes på at redegøre for den unges kompetencer og ønsker, og derefter finde det rette fritidsarbejde. 

Projektet er forankret i Københavns Lokalgruppe.