RAMADANMIDDAG 2023

RAMADANMIDDAG 2023

Traditionen tro afholdte vi vores årlige Ramadanmiddag – i år blev den afholdt i Shiny Star Valby

Du får lidt stemningsbilleder fra en fantastisk lørdag aften (8.april) til DM-Aid´s årlige Ramadanmiddag med vores to fænomenale værtinder i spidsen Bayar T. Fattah og Rukhsar Asif!

vaertinderne-bayar-og-rukhsar-832x832

De sejeste DM-Aid frivillige havde fået stablet et lækkert event på benene, hvor Mahdi og Ali var projektlederne, som havde det helt store overblik.

mahdi-og-ali

FamilieGruppen, som er de sejeste kvinder fra Nørrebro, havde allerede dagen forinden startet på maden, hvor de lavede leverede lækkert mad til mere end 200 mennesker.

familiegruppen-fra-noerrebro

Ali Al Hadi og Kamal Awadi gjorde det til en uforglemmelig aften med deres absolut fantastiske indslag.
Vi takker alle deltagende for at have støttet op om et godt formål og til virksomhederne for at donere gavekort til auktionen, og Østens Bazaar for grøntsagerne, og tak til caféerne Kaffehuset, Arabica og Cafe au leg for de lækre desserter!
Og sidst men ikke mindst tusind tak til fantastiske Shiny Star som ikke alene havde stillet deres lokaler til rådighed, selvom de var i gang med at renovere, men også doneret kødet, vandet, sodavandet – hjalp til med alt det praktiske i at servere mad til fastende mennesker og rydde op efterfølgende. De var simpelthen sublime hele vejen i gennem!