Tyrkiet

DM-Aid har fokus på syriske flygtninge, og arbejder i Hatay distriktet

SITUATIONEN FOR SYRISKE FLYGTNINGE

DM-Aid er dedikeret til at støtte syriske flygtninge i Hatay-området i Tyrkiet. Som er det land, der huser det største antal syriske flygtninge globalt, hele 3,7 millioner syrere er bosat i Tyrkiet.

Du kan med et valgfrit beløb gøre en forskel for syriske forældreløse børn og deres familier/værger, der har mistet alt i de forfærdelige jordskælv, der rystede Tyrkiet og Syrien i februar måned.

Din støtte er med til at sikre indkøbskort til familier, så de kan få dækket deres mad og basale nødvendigheder.

Syriske flygtninge børn

DM-AID’S ARBEJDE FOR SYRISKE FLYGTNINGE

DM-Aid har flere indsatser i Tyrkiet for syriske flygtninge, hvor vi året rundt støtter med forskellige projekter gennem vores programmer, som både sikrer nødhjælp og udvikling for syrere. 

SPONSOR BØRN

Et sundt og lykkeligt børneliv indebærer tryghed, adgang til uddannelse, mulighed for personlig udvikling, leg og retten til at blive hørt. Men for syriske forældreløse børn er virkeligheden endnu mere udfordrende. Ud over at have mistet deres forældre er de også flygtninge, hvilket betyder, at de er revet væk fra alt det, de kender og holder af. Vores sponsor program sikrer, at syriske børn får lov til at forblive børn, og får muligheden for at få en uddannelse, næringsfyldt mad, tøj på kroppen og søge lægehjælp.

Du kan trykke her og oprette dig som sponsor for et forældreløst barn. 

DM-Aid’s NGO-samarbejdspartner i Tyrkiet
Violet Organization.