Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Palæstina

Palæstina

Læs her om vores igangværende projekter i Palæstina

Hjælp til Palæstina
Det hele startede fredag den 7. maj, hvor der var voldsomme angreb fra Israel på Al-Aqsa Moskeen i Al Quds, hvor der bl.a. blev anvendt tåregas og som gik ud over bedende palæstinensere under Ramadan. Efterfølgende blev Gaza angrebet, hvor der i dag er  mere end 200 mennesker blevet dræbt, over 60 af dem var børn. Mediehuse er blevet bombet i Gaza, hjem er blevet bombet, veje til og hospitaler er blevet ødelagt. Det er en katastrofe, hvor der er hårdt brug for hjælp.

Vi er i gang med genopbyning i Gaza, hvor der også fokuseres på medicin og fødevarepakker

Formål: Hjælp Gaza

 

Situationen i selve Gaza
I Palæstina bor der lige over 5 millioner mennesker, hvoraf 2 millioner bor i Gazastriben.

Gaza står over for de værste økonomiske forhold i årevis. Den igangværende blokade og de tre store angreb, der har været siden 2008, har haft en ødelæggende effekt. Palæstinensere i Gaza oplever stigning i arbejdsløshed, lav købekraft, inflation og massiv infrastrukturskade, som alle har bidraget til at reducere fødevaresikkerheden for familier i Gaza.

Sponsor for et forældreløst barn
Den dårlige købekraft for beboerne i Gaza og forværringen af ​​den lokale økonomi har også påvirket familiers kapacitet til at imødekomme grundlæggende behov, ligesom tøj, sanitet og uddannelse som følge af dårlige levevilkår og ekstrem fattigdom.

Palæstinensiske børn repræsenterer en befolkning, der er ramt af fattigdom, migration, konflikt og miljøforringelse. Du kan være med til at sørge for, at et barn i Gaza får mad på bordet, tøj på kroppen, adgang skole skole og lægehjælp. Læs eller opret dig som sponsor her.