Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Palæstina

Palæstina

Læs her om vores igangværende projekter i Palæstina

Situationen i Gaza

I Palæstina bor der lige over 5 millioner mennesker, hvoraf 2 millioner bor i Gazastriben.

Gaza står over for de værste økonomiske forhold i årevis. Den igangværende blokade og de tre store angreb, der har været siden 2008, har haft en ødelæggende effekt. Palæstinensere i Gaza oplever stigning i arbejdsløshed, lav købekraft, inflation og massiv infrastrukturskade, som alle har bidraget til at reducere fødevaresikkerheden for familier i Gaza. Støt med en fødevarepakke til 300 kr. 

En fødevarepakke indeholder: 3 kg. ris, 3 kg sukker, 3 liter madolie, 2 kg linser, 1 kg hvide bønner, 1 kg salt, 3 kg mel, 4 pakker pasta, 1 pakke halva, 1 pakke gær, 3 pakker fetaost, 3 pakker toastost, 4 dåser bønner, 2 dåser hakkede tomater, 2 dåser tun

Dadler til Ramadan
Du kan købe dine dadler til Ramadan hos DM-Aid, hvor overskuddet vil gå til fødevarepakker til fattige palæstinensere i Gaza. Det er Madjoul dadler, som er høstet i Palæstina. En pakke er 900 g. og koster 125 kr.

De kan købes på DM-Aid kontoret alle hverdage mellem 10-17 på Blågårdsgade 51, 2200 Kbh N.

Du kan også reservere dine daddelpakker ved at ringe til os på 33 36 08 33 eller skrive en mail til info@dmaid.dk

Vi har pakket dadlerne fint ind med en tekst både udenfor pakken og indvendigt! Så det er også en god gave at give.

Sponsor for et forældreløst barn
Den dårlige købekraft for beboerne i Gaza og forværringen af ​​den lokale økonomi har også påvirket familiers kapacitet til at imødekomme grundlæggende behov, ligesom tøj, sanitet og uddannelse som følge af dårlige levevilkår og ekstrem fattigdom.

Palæstinensiske børn repræsenterer en befolkning, der er ramt af fattigdom, migration, konflikt og miljøforringelse. Du kan være med til at sørge for, at et barn i Gaza får mad på bordet, tøj på kroppen, adgang skole skole og lægehjælp. Læs eller opret dig som sponsor her.