Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Palæstina

Palæstina

Du kan her læse om Palæstina og de projekter, som DM-Aid har i landet

 
SITUATIONEN I GAZA

I Palæstina bor der lige over 5 millioner mennesker, hvoraf 2,1 millioner bor i Gazastriben.

Gaza har i mere end 15 år været underlagt land-, luft- og havblokade og har siden 2008 været offer for fire store angreb, som har kostet titusindvis af menneskeliv, ødelagt infrastruktur, svækket sundhedssystem og begrænset social-og økonomisk mobilitet.

I mere end 15 år har der været en opbremsning i Gazas udvikling.

Tallene for arbejdsløshed stiger år for år og behovet for hjælp har i dag nået et helt nyt højdepunkt, hvor hele 8 ud af 10 mennesker er afhængig af nødhjælp for at overleve.


SKABELSE AF ARBEJDSPLADSER &
UDDELING AF FØDEVAREPAKKER

Vores fokus I Gaza er på at sikre fødevarestabilitet blandt udsatte familier, som lever i stor fattigdom og har begrænset midler til selv at kunne dække familiens madbehov.

Familierne vil ugentligt få friske grøntsager, frugter og kylling/æg for at opfylde deres ernæringsbehov. Samtidig er det lokale landmænd i Gaza, som sørger for at producere fødevarepakkerne til familierne, dette er med til at sikre arbejdspladser og den lokale økonomi støttes i Gaza, som der er hårdt brug for.

Støt med 150 kr. til en familie med fødevarer til en uge

Projekt-landbrug-Gaza

 


Sponsor for et forældreløst barn
Den dårlige købekraft for beboerne i Gaza og forværringen af ​​den lokale økonomi har også påvirket familiers kapacitet til at imødekomme grundlæggende behov, ligesom tøj, sanitet og uddannelse som følge af dårlige levevilkår og ekstrem fattigdom.

Palæstinensiske børn repræsenterer en befolkning, der er ramt af fattigdom, migration, konflikt og miljøforringelse. Du kan være med til at sørge for, at et barn i Gaza får mad på bordet, tøj på kroppen, adgang skole skole og lægehjælp. Læs eller opret dig som sponsor her.