Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv frivillig i DM-AID

Frivillige er rygraden i vores organisation og det er kun muligt med vores dygtige og engagerede frivillige, at vi kan hjælpe så mange mennesker ude i verden og i Danmark.

 

pige

Den gode sag, kompetenceudvikling og socialt sammenhold
Du kan blive en del af DM-Aid’s hold af dygtige og engagerede frivillige. Hos DM-Aid kan du opleve glæden ved at støtte den gode sag, udvikle dine personlige og faglige kompetencer og blive en del af et socialt sammenhold.

Hvilken type frivillig er du?
DM-Aid’s frivillige løfter mange forskellige opgaver. Nogle er ledere af vores lokalgrupper, programmer, projekter og tværgående grupper såsom kommunikation og events (frivilligleder), andre er teammedlemmer af vores projektgrupper og tværgående grupper (frivillig faglig), mens andre træder til fra opgave til opgave, men stadig som teammedlemmer af grupperne (frivillig ad-hoc).

Dine muligheder i DM-Aid er mange, især hvis du har spidskompetencer indenfor kommunikation, PR, events, grafisk arbejde eller markedsføring, men også hvis du har faglige kompetencer indenfor vores mange program-og projektområder, hører vi gerne fra dig.

Vores hovedkontor ligger i København, men vi har desuden lokalgrupper i Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg.

Hvis du vil være frivillig?
Som frivillig skal du være tilmeldt et af DM-Aid’s månedlige informationsmøder, som vi poster på Facebook, ellers kan du skrive til vores Projekt- og frivilligkoordinator Peter på: peter.fromberg@dmaid.dk for at høre nærmere om dine muligheder for at være frivillig, vi anbefaler du sender en kort motiveret ansøgning samt CV så vi bedst muligt kan matche dig til et projekt.

Informationsmøderne finder sted sidste onsdag i hver måned fra kl. 17-19. På mødet vil du høre om vores arbejde og organisation, om de forskellige måder, hvorpå du kan være frivillig i DM-Aid, og hvad der forventes af dig som frivillig.

Til mødet får du mulighed for at tilmelde dig den projekt- eller tværgående gruppe, som du finder mest spændende og relevant for dine erfaringer og kompetencer. Herefter vil du blive inviteret til at mødes med frivilliglederen for din valgte gruppe for at høre om projektet og gruppens arbejdsmåde, og derefter vil du komme med til det næste gruppemøde, hvor opgaver fordeles og følges op på.

Efter det første møde med frivilliglederen, vil du få tilsendt vores Code of Conduct og en frivilligkontrakt, som du skal skrive under på. Kontrakten indeholder dine oplysninger, dine relevante erfaringer, hvilken projektgruppe, du er del af, samt vores trivelsregler og information om tavshedspligt. Kontrakten er typisk for et år ad gangen. På den måde viser vi dig, at vi tager din frivillighed seriøst.

Som frivillig faglig og frivillig ad-hoc referer du til din frivilliglederleder og som frivilligleder referer du til Sekretariatslederen. Som hovedregel kan man først blive frivilligleder efter at have været aktiv frivillig i DM-Aid i mindst seks måneder.

Bliv medlem
Bliv frivillig!
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Vær opdateret med vores arbejde. Tilmeld dig allerede i dag!