Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv frivillig i DM-AID

Frivillige er rygraden af DM-Aid og det er kun muligt med vores dedikerede frivillige, at vi sammen kan hjælpe mennesker ude i verden og i Danmark.

Tryk på linket og læs hvilke udvalg og grupper du kan være frivillig i:

frivillig brochure


Se her hvilke typer frivillige, som vi særligt efterspørger lige nu:

National-projektleder

International-projektkonsulent

PR, kampagne & eventmager

Hvornår er næste intromøde for nye frivillige? 
Næste intromøde vil finde sted efter sommerferien. Hold øje med vores Facebookside her. Intromøder bliver afholdt på DM-Aid’s kontor på Blågårdsgade 51, 2200 København N. 

Hvordan tilmelder jeg mig intromødet? 
Du kan tilmelde dig intromødet ved at trykke Deltager på vores Facebook begivenhed, når den er oprettet, eller ved at skrive til vores Programkoordinator for Mellemøsten, Partnere & Frivillige på peter.fromberg@dmaid.dk. 

Binder jeg mig til noget ved første intromøde? 
Nej, det gør du ikke. Til intromødet lærer du mere om organisation DM-Aid, hvordan vi arbejder og hvor henne vi arbejder. Du hører om de forskellige udvalg og grupper, som du kan være frivillig i. Ønsker du at starte som frivillig, får du mulighed for at tilmelde dig det ønskede udvalg eller gruppe, som du finder spændende og relevant for dine erfaringer og kompetencer. 

Hvad sker der efter første intromøde?  
Du vil blive inviteret til et intromøde 2, hvor vi introducerer dig til vores interne kommunikation, programmer, projektprocedure, skabeloner, roller og mandater for frivillige og organisationen genereltDerefter er du klar til at blive introduceret med frivilliglederen for dit valgte udvalg eller gruppe og komme i gang med dit frivillige arbejde.  

Hvad får jeg ud af at være frivillig? 
Hos DM-Aid er der mindst fem gode grunde til at blive frivillig!

  1. Du bidrager til at løfte livskvaliteten hos fattige & udsatte mennesker
  2. Du bliver en del af et hyggeligt fællesskab med en masse ildsjæle
  3. Du bliver en vigtig del af beslutningsprocesserne
  4. Du får både erfaring og udviklet dine kompetencer
  5. Du får løbende tilbud om kurser og relevant uddannelse

Hvor kan jeg være frivillig henne? 
Vores hovedkontor ligger i København, men vi har desuden lokalgrupper i Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg. Så der er rigeligt mulighed for at være frivillig, underordnet hvor du bor geografisk. Se invitationer til intromøder udenfor København på vores Facebookside eller skriv til Peter Fromberg for en opdatering på hvad der sker i de respektive lokalgrupper.  

 


Bliv medlem
Bliv frivillig!
Seneste nyt