Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv frivillig i DM-AID

Frivillige er rygraden i enhver humanitær forening. Kun med dygtige, engagerede frivillige vil vi være i stand til at løfte de mange projekter, arrangementer og kampagner i DM-Aid og promovere vores organisation. Vores arbejde har til formål at hjælpe så mange mennesker som muligt ude i verden, hvor nøden er størst. Vi vil gerne rette en stor tak til alle vores frivillige, som har hjulpet og fortsat hjælper os med dette vigtige arbejde.

 

pige

Den gode sag, kompetenceudvikling og socialt sammenhold
Du kan også blive en del af DM-Aid’s hold af dygtige og engagerede frivillige. Hos DM-Aid kan du opleve glæden ved at støtte den gode sag, udvikle dine personlige og faglige kompetencer og blive en del af et socialt sammenhold. Det ser også godt ud på CV’et at have arbejdet med frivilligt humanitært og socialt arbejde.

Hvilken type frivillig er du?
DM-Aid’s frivillige løfter mange forskellige opgaver. Nogle er ledere af vores lokalgrupper, programmer, projekter og tværgående grupper såsom kommunikation og events (frivilligleder), andre er teammedlemmer af vores projektgrupper og tværgående grupper (frivillig faglig), mens andre træder til fra opgave til opgave, men stadig som teammedlemmer af grupperne (frivillig ad-hoc). Dine muligheder i DM-Aid er mange, især hvis du har spidskompetencer indenfor kommunikation, PR, events, grafisk arbejde eller markedsføring, men også hvis du har faglige kompetencer indenfor vores mange program-og projektområder, hører vi gerne fra dig. Vores hovedkontor ligger i København, men vi har desuden lokalgrupper i Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg.

Hvis du vil være frivillig
Hvis du vil være frivillig i DM-Aid, kan du tilmelde dig et af DM-Aid´s månedlige informationsmøder. Møderne finder sted sidste onsdag i hver måned fra kl. 17-19. På mødet vil du høre om vores arbejde og organisation, om de forskellige måder, hvorpå du kan være frivillig i DM-Aid, og hvad der forventes af dig som frivillig.

Til mødet får du mulighed for at tilmelde dig den projekt- eller tværgående gruppe, som du finder mest spændende og relevant for dine erfaringer og kompetencer. Herefter vil du blive inviteret til at mødes med frivilliglederen for din valgte gruppe for at høre om projektet og gruppens arbejdsmåde, og derefter vil du komme med til det næste gruppemøde, hvor opgaver fordeles og følges op på.

Efter det første møde med frivilliglederen, vil du få tilsendt vores Code of Conduct og en frivilligkontrakt, som du skal skrive under på. Kontrakten indeholder dine oplysninger, dine relevante erfaringer, hvilken projektgruppe, du er del af, samt vores trivelsregler og information om tavshedspligt. Kontrakten er typisk for et år ad gangen. På den måde viser vi dig, at vi tager din frivillighed seriøst.

Som frivillig faglig og frivillig ad-hoc referer du til din frivilliglederleder og som frivilligleder referer du til Sekretariatslederen. Som hovedregel kan man først blive frivilligleder efter at have været aktiv frivillig i DM-Aid i mindst seks måneder.

Månedlige informationsmøder finder sted den sidste onsdag i hver måned kl. 17-19 på vores kontor i Blågårdsgade 51, 2200 København N. Hold øje med vores Facebook side, hvor vi opretter events, som du kan tilmelde dig. Alternativt kan du også tilmelde dig på mail@dmaid.dk

Vi opfordrer altid kommende frivillige til at sende en kort motiveret ansøgning og et CV inden info-mødet således, at vi har den bedste mulighed for at matche dig til et projekt, hvor der er mest brug for hjælp. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i info-møderne, er du altid velkommen til at sende en kort motiveret ansøgning og dit CV ligeledes til mail@dmaid.dk og bede om et individuelt møde.

 

Er du arbejdsløs, kan du her læse, hvad du må i forhold til frivilligt arbejde:

https://www.skift-a-kasse.dk/guide-til-frivilligt-arbejde-naar-du-modtager-offentlige-ydelser/

 

Modtag vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage vores nyhedsbreve, og at vi må orientere dig om vores projekter og tiltag via email. Afmelding gøres nemt via nyhedsbrevet.