NYHEDER

Den Dybeste Sorgs Plads
03. December
Den Dybeste Sorgs Plads

Fra i dag (3. december) og to uger frem hænger der et langt skilt på Den Røde Plads, hvor I kan læse navnene og mindes de tusindvis af uskyldige medmennesker som er blevet dræbt i Gaza og fortsat bliver dræbt.

Gaza: Al støtte gør altid en forskel
01. December
Gaza: Al støtte gør altid en forskel

Vores samarbejdspartner er i fuld gang i Gaza.  Tak for dig og tak til dig, for din vedvarende støtte og solidaritet til vores medmennesker i Gaza.  Du kan fortsat støtte med fødevarer, basale behov og medicinsk udstyr ved at trykke her. Og støtte Gaza’s børn ved at trykke her.

Rent vand er nu sikret til 7000 mennesker i Yemen
30. November
Rent vand er nu sikret til 7000 mennesker i Yemen

DM-Aid har i samarbejde med vores partner Mawada i Yemen sikret adgang til rent vand for beboer i syv landsbyer i Aden-området gennem transportable vandtanke. Disse tanke leverer livreddende rent vand i en periode på fire en halv måned i første omgang.

Gaza Update!
23. November
Gaza Update!

Vi har nu været vidne til 47 hjerteskærende dage, hvor mere end 14.500 officielt bekræftede drab på mænd, kvinder, børn og babyer er sket i Gaza, og med flere hundrede dræbt på Vestbredden. Må Allah velsigne deres sjæle og give dem Jannah. Inna Lillahi wa inna ilayhi raji’un.Det estimeres, at mere end 6.000 mennesker ligger […]

Lys i en mørk tid
15. November
Lys i en mørk tid

Der er blevet leveret livsvigtig nødhjælp, og hjælpearbejdet fortsætter. Takket være støtten fra ildsjæle, fonde (DERF) og virksomheder.

ET BARNS SIMPLE ØNSKE
31. October
ET BARNS SIMPLE ØNSKE

Den drøm er nu bare et minde, for hvem kan drømme om at cykle frit, når ens hjem ligger i ruiner og når man nu mangler et sted at kalde hjem? Hvem kan drømme om at have sin egen cykel, når mangel på mad, drikke og sikkerhed fylder det hele?