Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Virksomhedssponsorer

DM-Aid er stolte over vores partnere og støtter! Disse virksomheder gør en kæmpe forskel, de løfter det sociale ansvar og støtter arbejdet om at skabe en verden med en lys fremtid, hvor alle mennesker lever et værdigt liv fri for fattigdom

Hos DM-Aid kan virksomheder vælge at støtte gennem tre sponsorater, alt afhængigt af hvad der passer  bedst til den enkelte virksomhed. Alle tre sponsorater har forskellige fordele, men fælles er, at disse virksomheder uanset, hvilket sponsorat der støttes med, er med til at gøre en kæmpe forskel.

Du kan læse om vores sponsorater her:

Tre typer af sponsorater

DIAMANTSPONSORER
Nedenstående virksomheder tilhører Diamantsponsorgruppen og er DM-Aid’s største virksomhedsstøtter. 

Adil Advokater
Er Danmarks eneste advokatkontor med det erklærede mål at medvirke til at skabe ret og bygge bro mellem kulturer.

 

 

 

 

Besøg Adil Advokater her

Adl-Revision
Er en virksomhed, der tilbyder revision, bogføring, konvertering og lønadministration

 

 

 

 


GULDSPONSORER

Iniziu
Er det eneste headhunterbureau i Danmark med et setup, hvor erfarne Technical Specialists med hands-on teknisk erfaring er drivkraften bag det succesfulde match mellem profil og virksomhed.

 

 

 

 

Besøg Iniziu her


Safe & Secure

Er en Odense-baseret virksomhed, som arbejder med sikkerhedsløsninger og vagt-ordninger for en lang række danske virksomheder.

 

 

 

Besøg Safe & Secure her

 

AHA Construction
AHA Construction er et fynsk byggefirma, der leverer total-løsninger på konstruktion af ejendomme. Firmaet er specialister i facadeisolering og sætter godt håndværk og gode materialer helt i top, når der skal findes løsninger.

 

 

Besøg AHA Construction her

 

SST-PARTNER
Er totalleverandør indenfor rengøring, facility management og entreprise. Dette bestræber vi os på gennem høj kvalitet, effektivitet og fleksibilitet suppleret med den bedste kundeservice udført af dygtige erfarne medarbejdere

 

 

Besøg SST-PARTNER her


SØLVSPONSORER

Malik Group
Transporterer dele til håndværkere, ekspres levering, som betyder at når du booker noget, så leverer de typisk inden for 1 time

 

 

 

 

 


Kaffesalonen

Har Københavns bedste kaffe og udsigt.

 

 

Besøg Kaffesalonen her


Printstation
Er en af landets førende virksomheder, når det gælder genopfyldelige printerpatroner.

 

 

 

Besøg Printstation her

 

BENLI CONSULTING 

 

 

 

Besøg Benli Consulting her


TSPA
TSPA blev grundlagt i 2017 og arbejder med at rette op på en negativ udvikling med vold og trusler mod ansatte, især i social- og sundhedssektoren. TSPA’s vision er at skabe et godt og vedvarende psykisk arbejdsmiljø, uanset om det handler om samspillet mellem ansatte, mellem ansatte og ledere, mellem ansatte og borgere eller andre dele af organisationen.

 

 

 

 

Besøg TSPA her


Shiny Star Valby
Skaber events i absolut særklasse og kan skræddersy den perfekte oplevelse for dig i attraktive og charmerende selskabslokaler i hjertet af København.

Shiny Star går op i, at I får en uforglemmelig aften, og derfor udstyrer de sig med det bedste personale som sørger for, at alt kører som smurt. Læn dig trygt tilbage og nyd din fest.

De kan forsyne dit bryllup med alt, hvad I ønsker såsom mad, pynt, DJ, kagebord, bryllupskørsel, billeder, film, underholdning og meget mere.

ShinystarValby

 

 

 

 

Besøg Shiny Star her
Instagramside her

 

Malerfirmaet NS ApS
Er et velrenommeret malerfirma, der løser alle typer maleropgaver top professionelt. Derfor har de også vundet adskillige anerkendelser for deres arbejde. Senest har de vundet Håndværkerprisen i 2021, og det er en eftertragtet anerkendelse blandt alle typer håndværker-virksomheder. Malerfirmaet har også fået anerkendelse som den bedst anbefalede maler tre år i træk. De arbejder for både private og virksomheder og løser mindre til mellemstore opgaver.

De kan kontaktes for et tilbud, hvis du har noget, du skal have malet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøg Malerfirmaet NS ApS her

Kontakt os
Ønsker du at høre nærmere eller starte et sponsorat? Så kan du kontakte DM-Aid’s Erhverssponsor Koordinator Abdul Wahid Pedersen på abdulwahid.pedersen@dmaid.dk eller på 40 25 23 78

 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Seneste nyt