Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Virksomhedssponsorer

DM-Aid er stolte over vores partnere og støtter! Disse virksomheder gør en kæmpe forskel, de løfter det sociale ansvar og støtter arbejdet om at skabe en verden med en lys fremtid, hvor alle mennesker lever et værdigt liv fri for fattigdom

Hos DM-Aid kan din virksomhed vælge at støtte gennem et erhvervssponsorat. Alle sponsorater har forskellige fordele, men fælles er, at din virksomheder uanset, hvilket sponsorat der støttes med, er med til at gøre en forskel for den årlige hjælp til mere end 500.000 mennesker.

Sponsoraterne tegnes for mindst et år ad gangen med enten månedlige eller årlige betalinger. I brochuren kan du læse, hvilket sponsorat, som passer bedst til din virksomhed.  

Tryk her

DIAMANTSPONSORER

Nedenstående virksomheder tilhører Diamantsponsorgruppen og er DM-Aid’s største virksomhedsstøtter. 

Adil Advokater
Er Danmarks eneste advokatkontor med det erklærede mål at medvirke til at skabe ret og bygge bro mellem kulturer.

 

 

 

 

Besøg Adil Advokater her

Adl-Revision
Er en virksomhed, der tilbyder revision, bogføring, konvertering og lønadministration

 

 

 

 

GP Anlæg
Hjælper dig med at få lige præcis den type have, du ønsker og drømmer om. 

GP-anlaeg-loho

 

 

 

 

 

Besøg GP Anlæg her

Almash ejendomme
Udlejer lokaler, værksteder, kontorer, lager mm. til erhverv anvendelse. Ledige lejemål annonceres på deres side. Og du har mulighed for også at skrive dig op på venteliste

 

 

 

 

Besøg Almash ejendomme her

 


GULDSPONSORER

Iniziu
Er det eneste headhunterbureau i Danmark med et setup, hvor erfarne Technical Specialists med hands-on teknisk erfaring er drivkraften bag det succesfulde match mellem profil og virksomhed.

 

 

 

 

Besøg Iniziu her


Safe & Secure

Er en Odense-baseret virksomhed, som arbejder med sikkerhedsløsninger og vagt-ordninger for en lang række danske virksomheder.

 

 

 

Besøg Safe & Secure her

 

AHA Construction
AHA Construction er et fynsk byggefirma, der leverer total-løsninger på konstruktion af ejendomme. Firmaet er specialister i facadeisolering og sætter godt håndværk og gode materialer helt i top, når der skal findes løsninger.

 

 

Besøg AHA Construction her

 

SST-PARTNER
Er totalleverandør indenfor rengøring, facility management og entreprise. Dette bestræber vi os på gennem høj kvalitet, effektivitet og fleksibilitet suppleret med den bedste kundeservice udført af dygtige erfarne medarbejdere

 

 

Besøg SST-PARTNER her

API Consultancy ApS
Er et IT konsulentvirksomhed med fokus på infrastrukturprojekter og projektledelse.

 

”Vi skal bidrage til et bedre samfund og hjælpe dem, der har brug for det mest. Vores bidrag viser vores samfundsansvar og vores vilje til at give tilbage.” – Adis Palic, Direktør.

 


SØLVSPONSORER

Lords Travel

Lords Travel har arrangeret luksusrejser siden 1986, og de forstår de særlige behov, ønsker og den lille detalje, der gør hele forskellen. De sammensætter drømmerejsen, I kommer rigere hjem fra.

Lords-travel

 

 

 

 

 

 

 

Besøg Lords Travel her


Malik Group
Transporterer dele til håndværkere, ekspres levering, som betyder at når du booker noget, så leverer de typisk inden for 1 time

 

 

 

 

 


Kaffesalonen

Har Københavns bedste kaffe og udsigt.

 

 

Besøg Kaffesalonen her


Printstation
Er en af landets førende virksomheder, når det gælder genopfyldelige printerpatroner.

 

 

 

Besøg Printstation her

 

BENLI CONSULTING 

 

 

 

Besøg Benli Consulting her


TSPA
TSPA blev grundlagt i 2017 og arbejder med at rette op på en negativ udvikling med vold og trusler mod ansatte, især i social- og sundhedssektoren. TSPA’s vision er at skabe et godt og vedvarende psykisk arbejdsmiljø, uanset om det handler om samspillet mellem ansatte, mellem ansatte og ledere, mellem ansatte og borgere eller andre dele af organisationen.

 

 

 

 

Besøg TSPA her


Shiny Star Valby
Skaber events i absolut særklasse og kan skræddersy den perfekte oplevelse for dig i attraktive og charmerende selskabslokaler i hjertet af København.

Shiny Star går op i, at I får en uforglemmelig aften, og derfor udstyrer de sig med det bedste personale som sørger for, at alt kører som smurt. Læn dig trygt tilbage og nyd din fest.

De kan forsyne dit bryllup med alt, hvad I ønsker såsom mad, pynt, DJ, kagebord, bryllupskørsel, billeder, film, underholdning og meget mere.

ShinystarValby

 

 

 

 

Besøg Shiny Star her
Instagramside her

 

Malerfirmaet NS ApS
Er et velrenommeret malerfirma, der løser alle typer maleropgaver top professionelt. Derfor har de også vundet adskillige anerkendelser for deres arbejde. Senest har de vundet Håndværkerprisen i 2021, og det er en eftertragtet anerkendelse blandt alle typer håndværker-virksomheder. Malerfirmaet har også fået anerkendelse som den bedst anbefalede maler tre år i træk. De arbejder for både private og virksomheder og løser mindre til mellemstore opgaver.

De kan kontaktes for et tilbud, hvis du har noget, du skal have malet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøg Malerfirmaet NS ApS her

Mindset Consulting
Hos Mindset Consulting er vi overbeviste om stort set al succes starter med en tanke, og det bliver kun opnået, hvis der ligger handling bag.

Mindset Consulting støtter dig under et udviklingsforløb til at aktivere dine egne medfødte ressourcer, og du vil få en værdifuld værktøjskasse, som vil skabe bevidsthed om, hvor og hvordan du som person kan skabe den forandring, du ønsker – både i dit privatliv og dit erhvervsliv. Du vil derefter være i stand til at efterleve din drøm og passion samt opnå et langt bedre livskvalitet. Værktøjskassen vil være din for altid, også efter afsluttet forløb hos Mindset Consulting.

Mindset Consulting ApS

 

 

 

 

 

 

Besøg Mindset Consulting Aps her

 

Nordvest Autoteknik
Udfører både autoriseret og ikke- autoriseret service på alle personvogne og det meste indenfor mekanikkens verden på alle bilmærker. Udover deres gode service og kvalitetssikrede arbejde tilbyder de en konkurrencedygtig timepris.

NV-Autoteknik

 

 

 

 

Besøg Nordvest Autoteknik her

Noa Cykler
Kan give en kærlig hånd til din cykel!
De er en cykelbutik med eget værksted beliggende på Østerbro, hvor de sælger, lejer, reparerer cykler og cykeltilbehør. Mangler du en ny cykel eller skal din cykel have en kærlig hånd, så står Noa Cykler klar til at modtage dig.

 

 

 

 

 

Besøg Noa Cykler her

Kontakt os
Ønsker du at høre nærmere eller starte et sponsorat? Så kan du kontakte DM-Aid’s Erhverssponsor Koordinator Abdul Wahid Pedersen på abdulwahid.pedersen@dmaid.dk eller på 40 25 23 78

 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder