Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Palæstina

Gaza, står over for de værste økonomiske forhold i årevis. Den igangværende blokade og de tre angreb, der har været siden 2008, har haft en ødelæggende effekt

Palæstinensere i Gaza oplever stigning i arbejdsløshed, lav købekraft, inflation og massiv infrastrukturskade, som alle har bidraget til at reducere fødevaresikkerheden for familier i Gaza.

Palæstinensiske børn repræsenterer en befolkning, der er ramt af fattigdom, migration, konflikt og miljøforringelse. 62% af Gazas familier lider af madusikkerhed, hvor fattige familier ikke har økonomiske ressourcer til at sikre deres basale behov for mad.

Derudover har den dårlige købekraft for mennesker i Gaza og forværringen af ​​den lokale økonomi også påvirket familiers kapacitet til at imødekomme grundlæggende behov, ligesom tøj, sanitet og uddannelse som følge af dårlige levevilkår og ekstrem fattigdom.

Vinterpakke til Gazas børn

Tøj er et essentielt behov for mennesker. Forældre eller værger har ikke råd til at købe vintertøj til deres børn og det betyder, at der hvert år er børn, der dør på baggrund af kulden.

En vinterpakke til et barn i Gaza for 325 kr. indeholder: Jakke, bukser, bluse, pyjamas, undertøj, sokker, vanter, halstørklæde, hue & Covid-19 hygiejne pakke. 
Formålet er: Hjælp Gaza