Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

DM-Aid - Vandprojekter

Vandprojekter

Rent vand er en af de største mangelvarer i store dele af den tredje verden, ikke mindst i Afrika. Mangel på rent vand er typisk et resultat af langvarige naturkatastrofer, fx. tørke. Følgevirkninger til tørke er oftest sult pga. ødelagte afgrøder, eller sygdom hos dyr og mennesker i forbindelse med brugen af tilstedeværende urent drikkevand.

Mange steder er folk nødt til at tilbagelægge flere kilometer dagligt for at hente rent drikkevand. Et lokalt vandhul er desuden ingen garanti for at vandet er rent. Vandet som mennesker og dyr drikker, kan være sort og stinkende og fyldt med bakterier – men sådan behøver det ikke at være!

DM-Aid prioriterer etableringen af nye drikkevandsbrønde højt, og vi har gennem de seneste år udført adskillige vandprojekter i bl.a. Afghanistan, Uganda, Ethiopien og i Somaliland.

Med din hjælp kan DM-Aid fx bygge en brønd med rent drikkevand til en hel landsby.

Udgifterne til et vandprojekt varierer mellem 10-30.000 kr., alt efter hvilken type projekt der er tale om (udgravning af brønde, bygge vandbassiner eller andet). Du kan støtte på flere måder. En af dem er at donere et fast månedligt beløb til vores vandprojekter. Når der herefter er sparet nok penge sammen fra donorerne, kan et konkret vandprojekt påbegyndes. Vores ambition er at gennemføre mindst et par vandprojekter hvert år.

Du kan støtte vores vandprojekter ved at klikke på knappen ”Støt nu” eller betale et beløb til vores konto for vandprojekter, reg. nr. 4280, konto nr. 3306 568 809.

Bliv medlem
Bliv frivillig!
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Vær opdateret med vores arbejde. Tilmeld dig allerede i dag!