Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Takkebrev

Takkebrev

Et takkebrev fra Omer Jama fra Abaarso Skole for Videnskab og Teknologi.

Kære Abdul Wahid Pedersen, bestyrelsesmedlemmer og bidragsydere hos Danish Muslim Aid

Jeg er Billan Omer Jama fra Abaarso Skole for Videnskab og Teknologi. Jeg går i 11. klasse. Jeg har modtaget jeres vidunderlige bistand og det ansvar, som I tog i forhold til at betale min skoleundervisning. Jeg er virkelig taknemmelig for Danish Muslim Aid. I gjorde min skolegang let og jeg vil ikke glemme jeres storsindede ansvar. Jeg arbejder nu hårdt for min uddannelse i ønsket om at få et legat til videre uddannelse i udlandet, hvis Allah lader mig, og hvis det vil være til jeres fornøjelse. Vores skole har masser af forskellige slags arbejdsopgaver, klubber og sportsgrene. Det er obligatorisk at deltage i nogle af disse tilbud, derfor tilmeldte jeg mig debatklubben og basketball, mit arbejde består derudover i vejledning af forældreløse børn og andre små børn, der kommer fra den landsby, der ligger tæt på vores skole. Jeg gør dette arbejde gratis og tilbringer tid med dem for at hjælpe med behovene i deres skoler. Jeg går i skole klokken 7 og har så klasser indtil klokken 2. Når jeg har fri fra skole går jeg til mit arbejde eller min klub. De dage hvor jeg ikke har arbejde studerer jeg, så jeg kan få tid nok til mine studier.

Det ansvar, som jeg har i skolen er, at jeg er den øverste leder af min debatklub. Min vejleder og jeg laver turneringsdebatter på skolen og de fleste af de studerende deltager i grupper, men til slut er der kun én vinder. Dette er godt for vores studerende, idet de kan bevise deres engelskkundskaber, fordi vores skole er amerikansk skole, så man skal tale engelsk hele tiden. Dette er alt hvad jeg laver i min skole, og jeg siger Dem igen mange tak for Deres venlige hjælp og støtte. Denne skole har været byrde for mine forældre i forhold til at betale min studieafgift, fordi er for dyrt for dem, da de i forvejen betaler for mine 9 andre søskende og mine slægtninge. Jeg ville elske at tale til alle de danske muslimer bidragsydere hos Danish Muslim Aid, der tilsammen besluttede at støtte min uddannelse.

Med venlig hilsen
Billan Omer Jama Fra Abaarso School of Science and Technology.

 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Vær opdateret med vores arbejde. Tilmeld dig allerede i dag!