Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

DM-Aid - Perlen

Vores vision er at tage noget af vores overforbrug og konvertere det til midler der kan gavne folk i nød og fattigdom.

PERLEN

Nødhjælpsbutikken ”PERLEN” på Blågårdsgade 30 bliver drevet af en række frivillige ildsjæle.

Vores vision er at tage noget af vores overforbrug og konvertere det til midler der kan gavne folk i nød og fattigdom. Vore hjerter banker især for børn, handicappede samt psykisk syge, to stigmatiserede og forsømte grupper. Ydermere har vi et stort fokus på vand, da vand er essentielt for alt liv.

Ud over at finansiere en brønd i en landsby i Eritrea, har vi sendt 10.000 kr. til et afghansk hospital for sindslidende. Vi har sendt over 30 sække tøj & sko til asylansøgernes “Bazar” på asylcenter Kongelunden og sendt omkring 20 kg børnetøj til gadebørn i Indien. De to sidstnævnte aktiviteter er en tilbagevendende aktivitet.

I sommeren 2010 finansierede “PERLEN” en sommerlejr for handicappede børn i det hårdt prøvede Gaza. I forbindelse med eid al-fitr 2010 sørgede “PERLEN” for, at ca. 1000 børn i 3 katastroferamte landsbyer fik eid-gaver. Det næste potentielle projekt som “PERLEN” har i sigte og pt. arbejder på, er et skoleprojekt for børn i Filippinerne der har været udsat for trafficing (børnearbejde/prostitution).

Hvis du ønsker at være en del af “PERLEN” eller ønsker at være en af vore sponsorer, så skriv til perlen2009@live.dk.

Du kan støtte “PERLENS” projekter ved at klikke på knappen ”Støt nu” eller betale et beløb til vores konto for reg. nr. 4280, konto nr.
000 1036 009.

Bliv medlem
Bliv frivillig!
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Vær opdateret med vores arbejde. Tilmeld dig allerede i dag!