Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Pakistan

Pakistan

Du kan her læse om Pakistan og de projekter, som DM-Aid har i landet.

Der bor omkring 220 millioner mennesker i Pakistan, hvor lidt over 1 million bor i hovedstaden Islamabad. DM-Aid har siden 2005, hvor organisationen blev stiftet, ydet nødhjælp til Pakistan. Vi har forskellige aktive projekter, hvor vi støtter med hjælp.


Forældreløse og udsatte børn

Mere end 25% af befolkningen i Pakistan lever under fattigdomsgrænsen. Dette har bl.a. medført til at omkring 11 millioner børn i Pakistan i alderen 5 – 11 år er nødsaget til at arbejde. Det er forskelligt, hvilket arbejde børn udfører, men det strækker sig fra husarbejde hos velhavende familier, arbejde i landbrug og på fabrikker. På fabrikker arbejder børn til tider op til 20 timer om dagen alle ugens dage, og derfor sover de og spiser på fabrikken.

Der er 170.000 gadebørn i Pakistan, hvor omkring 90 % af børnene arbejder i sexhandel. Som sponsor kan du ændre et barns fremtid, fordi du er med til at give et barn en uddannelse, mad på bordet og tøj på kroppen. For at læse mere og/eller blive sponsor tryk her.


Rent vand
21 millioner mennesker i Pakistan har ikke adgang til rent vand, derfor er de oftest nødsaget til at koge kontamineret vand, hvor det ikke er muligt at dræbe alle bakterier. Landet er i top 10 over lande med dårligst adgang til rent vand. DM-Aid bygger brønde i Pakistan, læs mere om det her.


 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Seneste nyt