Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Pakistan

Pakistan

Læs her om vores igangværende projekter i Pakistan

Der bor omkring 220 millioner mennesker i Pakistan, hvor lidt over 1 million bor i hovedstaden Islamabad. DM-Aid har siden 2005, hvor organisationen blev stiftet, ydet nødhjælp til Pakistan. Vi har forskellige aktive projekter, hvor vi støtter med hjælp.

Fødevarepakker til Pakistan
I Pakistan er omkring 20% af befolkningen underernæret. Dette svarer til næsten 40 millioner mennesker, der ikke får nok mad dagligt. Fattigdom og fødevareusikkerhed hænger sammen. Næsten en fjerdedel af pakistanere lever under fattigdomsgrænsen.

For 300 kr. kan du støtte en familie på seks i en måned med fødevarepakker

Forældreløse og udsatte børn

Mere end 25% af befolkningen i Pakistan lever under fattigdomsgrænsen. Dette har bl.a. medført til at omkring 11 millioner børn i Pakistan i alderen 5 – 11 år er nødsaget til at arbejde. Det er forskelligt, hvilket arbejde børn udfører, men det strækker sig fra husarbejde hos velhavende familier, arbejde i landbrug og på fabrikker. På fabrikker arbejder børn til tider op til 20 timer om dagen alle ugens dage, og derfor sover de og spiser på fabrikken.

Der er 170.000 gadebørn i Pakistan, hvor omkring 90 % af børnene arbejder i sexhandel. Som sponsor kan du ændre et barns fremtid, fordi du er med til at give et barn en uddannelse, mad på bordet og tøj på kroppen. For at læse mere og/eller blive sponsor tryk her.

Rent vand
17 millioner mennesker i Pakistan er nødsaget til at drikke kontamineret vand. Pakistan er et af de lande, hvor DM-Aid bygger brønde, læs mere om det her.