Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Pakistan

Pakistan

I dette afsnit kan du læse lidt om Pakistan, og hvilke projekter DM-Aid støtter med

Der bor omkring 220 millioner mennesker i Pakistan, hvor lidt over 1 million bor i hovedstaden Islamabad. DM-Aid har siden 2005, hvor organisationen blev stiftet, ydet nødhjælp til Pakistan. Vi har forskellige aktive projekter, hvor vi støtter med hjælp, vores samarbejdspartner vurderer, der er stort behov for.

Kashmir
Kashmir er vidne til en usædvanlig tidlig vinter med sne, der falder træer og kraftledninger, og kulden har tilføjet problemer i byen. Hvert år når temperaturen falder, stiger dødelighedsniveauet. Der er mange fattige familier, som har brug for støtte til at holde varmen denne vinter.

Du kan læse mere eller støtte her

Forældreløse og udsatte børn

Mere end 25% af befolkningen i Pakistan lever under fattigdomsgrænsen. Dette har bl.a. medført til at omkring 11 millioner børn i Pakistan i alderen 5 – 11 år er nødsaget til at arbejde. Det er forskelligt, hvilket arbejde børn udfører, men det strækker sig fra husarbejde hos velhavende familier, arbejde i landbrug og på fabrikker. På fabrikker arbejder børn til tider op til 20 timer om dagen alle ugens dage, og derfor sover de og spiser på fabrikken.

Der er 170.000 gadebørn i Pakistan, hvor omkring 90 % af børnene arbejder i sexhandel. Som sponsor kan du ændre et barns fremtid, fordi du er med til at give et barn en uddannelse, mad på bordet og tøj på kroppen. For at læse mere og/eller blive sponsor tryk her.

Rent vand
17 millioner mennesker i Pakistan er nødsaget til at drikke kontamineret vand. Pakistan er et af de lande, hvor DM-Aid bygger brønde, læs mere om det her.


 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Vær opdateret med vores arbejde. Tilmeld dig allerede i dag!