Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Pakistan

Pakistan

Du kan her læse om Pakistan og de projekter, som DM-Aid har i landet.

Der bor omkring 220 millioner mennesker i Pakistan, hvor lidt over 1 million bor i hovedstaden Islamabad. DM-Aid har siden 2005, hvor organisationen blev stiftet, ydet nødhjælp til Pakistan.Sponsor for et barn

Næsten 23 millioner børn mellem 5-16 år går ikke i skole i Pakistan.

Landet har verdens næsthøjeste antal af børn, der ikke går i skole. I Pakistan er offentlige uddannelser gratis, men det er materialerne, maden og transporten ikke. Hos forældreløse børn, er deres værger ofte afhængige af børnenes indkomst, derfor er der hverken tid eller økonomisk overskud for børn at gå i skole.

Det er forskelligt, hvilket arbejde børn udfører, men det strækker sig fra husarbejde hos velhavende familier, arbejde i landbrug og på fabrikker. På fabrikker arbejder børn til tider op til 20 timer om dagen alle ugens dage, og derfor sover de og spiser på fabrikken. DM-Aid har krav til de børn, der er en del af vores sponsorprogram, hvor en af kravene er, at børn skal gå skole. Du kan læse mere om vores sponsor program, og det at blive sponsor ved at trykke her.


Rent vand
21 millioner mennesker i Pakistan har ikke adgang til rent vand, derfor er de oftest nødsaget til at koge kontamineret vand, hvor det ikke er muligt at dræbe alle bakterier. Landet er i top 10 over lande med dårligst adgang til rent vand. DM-Aid bygger brønde i Pakistan, læs mere om det her.


 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder