Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
NATURLEGEPLADSEN HIMMELHØJ - PROJEKT WILDLIFE

NATURLEGEPLADSEN HIMMELHØJ - PROJEKT WILDLIFE

I søndags afholdte vi vores tredje aktivitetsdag sammen med børnefamilier, denne gang blev dagen tilbragt på Naturlegepladsen Himmelhøj

Traditionen tro, mødtes vi med børnefamilierne på Forum st., hvor vi sammen med familierne tog offentlig transport til Naturlegepladsen Himmelhøj. Vejret gav tegn på, at efteråret er ankommet. Vi havde 9 familier med på dagen, som var godt pakket ind i efterårstøj med regnjakker og regnbukser. Den heftige formiddagsregn stoppede ikke familierne, og den første aktivitet bliver hurtig et team-work aktivitet, hvor pavilloner blev sat sammen og op.  

På trods af det stærke samarbejde mellem forældre og deres børn om at få bygget pavilloner for at søge læ mod regnen, så overraskede vejret os med dejlig solskin, hvor pavillonerne så fint kunne pakkes ned igen. Naturpladsen havde økologiske æbler klar til familierne, og børnene kunne frit nyde dyrelivet i form af høns og heste.  

På dagen gik vi bl.a. en tur til Insektskibet, her fik familierne uddelt naturportrætter af insekter i skoven af de ansvarlige på Naturlegepladsen, hvor de havde som mål at krydse af, hver gang de fik set en af insekterne vist på naturportrætterne. Vi fik også i løbet af dagen klatret oppe på træer, givet hinanden ansigtsmaling på og spillet fodbold, hvor forældrene stod på mål.  

Projektet er støttet af Friluftsrådet med Udlodningsmidler til Friluftsliv og Nørrebro Lokaludvalg. 

 

 

 

Himmelhoej-aktivitetsdagtraeklatningLeg-paa-HimmelhoejPavillioner-saettes-op

 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder