Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv medlem

Som humanitær organisation har vi brug for betalende medlemmer for at kunne opretholde vores demokratiske opbygning og eksistensgrundlag.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Du skal blive medlem af DM-Aid for at sikre, at vi kan opretholde vores godkendelse som fradragsberettiget indsamlingsorganisation og få statslig støtte til vores drift, så vi fortsat kan hjælpe nogle af de mest udsatte mennesker i verden.

Hvilken indflydelse har jeg som medlem?
Som medlem har du stor indflydelse på organisationen og er en vigtig del af vores demokratiske opbygning. Du bliver inviteret med til vores årlige generalforsamling, hvor du har mulighed for at stille op til bestyrelsen, stemme til bestyrelsesvalg, godkende regnskaber og eventuelle vedtægtsændringer. Medlemmer kan endvidere altid indsende forslag om nye projekter, ændringer og forbedringer via Sekretariatet.

Årsmiddag 
Hvert år holder DM-Aid årsmiddag efter generalforsamlingen. Som medlem bliver du inviteret til middagen, hvor der vil være godt mad og underholdning. Du kan også være med til årsmiddagen uden at være medlem, men så koster det 150 kr.

Hvad koster det at blive medlem?
Det koster 10 kr. på månedsbasis eller 120 kr. årligt at være medlem af DM-Aid. Det er bestemt ved lov, at medlemskontingentet ikke er fradragsberettiget. Kun donationer og sponsorater er fradragsberettiget.

Hvad går pengene fra medlemskontingentet til?
Det er lovbestemt, at medlemskontingentet skal gå til dækning af foreningens administrationsudgifter, herunder husleje, kontorhold, løn, telefoni og forsikringer. Jo flere medlemmer vi har, jo lavere administrationsgebyr på donationer kan vi have. Derfor er dit medlemskab så vigtig.

Hvornår trækker I det første medlemskontingent?
Dit første medlemskontingent trækkes den første bankdag i den kommende måned, efter du har tilmeldt dig via vores hjemmeside. Medlemskontingentet vil blive opkrævet særskilt en gang om måneden via en fast betalingsaftale, som du betaler månedligt. Vælger du at betale årligt, bliver dit beløb fratrukket én gang årligt.

Hvordan melder jeg mig ind?
Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen her nedenfor og du bliver medlem med det samme!

Formularen er krypteret.

Bliv medlem
Bliv frivillig!
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Vær opdateret med vores arbejde. Tilmeld dig allerede i dag!