Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv medlem

Som humanitær organisation har vi brug for betalende medlemmer for at kunne opretholde vores demokratiske opbygning og eksistensgrundlag.

 

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Du skal blive medlem af DM-Aid for at sikre, at vi kan opretholde vores godkendelse som fradragsberettiget indsamlingsorganisation og få statslig støtte til vores drift, så vi fortsat kan hjælpe nogle af de mest udsatte mennesker i verden.

Hvilken indflydelse har jeg som medlem?
Som medlem har du stor indflydelse på organisationen og er en vigtig del af vores demokratiske opbygning. Du bliver inviteret med til vores årlige generalforsamling, hvor du har mulighed for at stille op til bestyrelsen, stemme til bestyrelsesvalg, godkende regnskaber og eventuelle vedtægtsændringer. Medlemmer kan endvidere altid indsende forslag om nye projekter, ændringer og forbedringer via Sekretariatet.

Hvad får jeg ud af mit medlemskab i DM-Aid?
Som betalende medlem af DM-Aid modtager du vores nyhedsbreve på e-mail. På Facebook og vores hjemmeside kan du følge med i vores kampagner, events, nyheder og dokumentation.

Hvad koster det at blive medlem?
Det koster nu 12 kr. på månedsbasis at være medlem af DM-Aid. Det er bestemt ved lov, at medlemskontingentet ikke er fradragsberettiget. Kun donationer og sponsorater er fradragsberettiget.

Hvad går pengene fra medlemskontingentet til?
Det er lovbestemt, at medlemskontingentet skal gå til dækning af foreningens administrationsudgifter, herunder husleje, kontorhold, løn, telefoni og forsikringer. Donationer går derimod udelukkende til nødlidende. Så jo flere medlemmer, jo mindre skal vi tage fra donationerne, for at dække administrationen.

Hvornår trækker I det første medlemskontingent?
Dit første medlemskontingent trækkes den første bankdag i den kommende måned, efter du har tilmeldt dig via vores hjemmeside. Medlemskontingentet vil blive opkrævet særskilt en gang om måneden via en fast betalingsaftale, som du opretter på vores hjemmeside.

Hvordan melder jeg mig ind?
Udfyld formularen her nedenfor og bliv medlem med det samme!

Formularen er krypteret.