Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Invitation til stort indsamlingsshow 16. Nov. 2017

Invitation til SalamRohingya

SalamRohingya er et stort indsamlingsshow arrangeret i samarbejde med Helping Humanity, Minhaj Welfare & SalamPlanet til fordel for Rohingyaer.

Torsdag d. 16. November 2017 vil vi byde velkommen i Inci Dügün Salonu, kl. 18.00 (dørene åbnes kl. 17.00).

Programmet for aftenen inkluderer live-underholdning i særklasse af disse kunstnere:
– Omar Marzouk
– Waqas Qadri (tidligere Outlandish)
– Raza Qadri
– Safe Adam

Herudover vil der blive serveret en lækker middag, være live-beretninger fra Bangladesh, taler og spændende auktion.

Vi glæder os derfor til at byde jer velkommen til en fantastisk aften. Lad os stå sammen om at hjælpe de nødlidende Rohingyaer.

Omar Marzouk (øverst til venstre) & Waqas Qadri (øverst til højre) der er tidligere medlem af Outlandish, er begge meget kendte kunstnere. Omar Marzouk er kendt som stand-up komiker og Waqas Qadri vil fortrylle forsamlingen med sin smukke stemme.

Raza Qadri (nederst til venstre) & Safe Adam (nederst til højre) er begge kendte for deres smukke nasheed. Her byder sig en unik mulighed for at lytte til to store kunstnere som vil hylde det Guddommelige.

Skemaet overfor viser hvad de enkelte pakker koster og indeholder for sponsor dvs. hvor meget reklame kan SalamRohingya holdet tilbyde som en modydelse for din generøsitet.

Køb din(e) billet(ter) senest d. 5. november til rabatpris 200 kr. herefter vil prisen være 250 kr. En VIP-billet koster 1000 kr. Du skal købe billetterne via app’en SalamRohingya ved at trykke her.

Hvis du ønsker at sponsorere ting eller ydelser til auktionen, så send venligst en mail til os med oplysninger om hvad der er du ønsker at sponsorere og hvilken værdi den pågældende ting/ydelse har her.

Du kan donere via MobilPay på 41 44 08 33 (Mærk: Rohingya) eller her.

Vi glæder os til at se dig d. 16. november.

SalamRohingya Teamet