Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Virksomhedssponsorer

Sammen med danske virksomheder udvikler DM-Aid nye muligheder for danske virksomheder til at udvise socialt ansvar.

Konceptet er ganske enkelt. En virksomhed, som ønsker at engagere sig i et socialt udviklingsprojekt et sted i verden, finder et passende projekt i samarbejde med DM-Aid. Et projekt, som passer både i forhold til det budget, firmaet har afset til formålet, og som passer til virksomhedens profil i øvrigt.

Samarbejde med Tutti-Frutti om opgradering af hospitalet i Jinja i Uganda

Sammen med Tutti-Frutti, som sælger saft og frugt, har DM-Aid indledt et samarbejde om opgradering af hospitalet i Jinja i Uganda. Tutti-Frutti deltager aktivt i konceptudviklingen, planlægningen og udførelsen af projektet. Da hele den økonomiske del af projektet foregår gennem DM-Aid, kan samarbejdsvirksomheden fratrække projektudgifterne på selvangivelsen, enten som sponsorat eller som en del af deres markedsføringsstrategi.

Vores hensigt med denne type projekter er naturligvis først og fremmest at skabe udvikling på udvalgte steder, men samtidigt også give virksomheder mulighed for at profilere sig stærkere på deres sociale engagement. Men hvor man tidligere har set, at virksomheder kan profilere sig ved at donere penge til en organisation, som så laver et projekt et sted ude i verden, ønsker vi, at virksomheden sætter en person på opgaven indefra. Sådan involverer virksomheden sig mere og tager ejerskab for projektet. Virksomhedens identitet bliver styrket indadtil og brandingen udadtil. På denne måde er både vi og firmaet sikre på, at projektet vil styrke båndet mellem giver og modtager, at projektet vil skabe en langvarig relation mellem parterne.

Samarbejde med Tawheed Publishing

Dm-Aid har indledt et samarbejde med Tawheed Publishing, der laver mobile islamiske Apps til Iphone (og snart Android) telefoner. For hver App, der downloades, modtager DM-Aid 50 øre.

DM-Aid har indgået et samarbejde med ChatTime

ChatTime støtter DM Aid med $10 eller 60. kr i form af donation nå der købes taletid hos ChatTime. Ved registering hos ChatTime er det første kald gratis og som bonus gives 20% ekstra taletid ved første betaling.

Sådan kommer du i gang

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for et virksomhedspartnerskab sammen med DM-Aid, kan du kontakte os på følgende måde:

Ring til os på 3536 0833, skriv til mail@dmaid.dk eller udfyld mailformularen i højre side. Så kontakter vi dig.

Modtag nyhedsbrevet

Modtag nyhedsbrevet

Her gør vi status på vores projekter, og fortæller om resultaterne i vores nyhedsbrev.