Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Virksomhedssponsorer

Din virksomhed kan få en bedre CSR profil ved at støtte udviklingsprojekter gennem DM-Aid

Konceptet er ganske enkelt. En virksomhed, som ønsker at engagere sig i et socialt udviklingsprojekt et sted i verden, finder et passende projekt i samarbejde med DM-Aid. Et projekt, som passer både i forhold til det budget, firmaet har afset til formålet, og som passer til virksomhedens profil i øvrigt.

Sponsorstøtte fra KAFFESALONEN
Kaffesalonen på Nørrebro lige ved Peblinge Sø har gennem flere år støttet DM-Aid med forskellige projekter. De giver årligt et større beløb til vores arbejde og er absolut en meget vigtig partner for os i forhold til vores fortsatte arbejde med at lette byrden for nogle af verdens fattigste. Vi har således sammen med Kaffesalonen fået lavet flere rigtig gode vandprojekter i Afrika og Asien.

Besøg Kaffesalonen her:

 

Sponsorstøtte fra Safe & Secure
Safe & Secure er en Odense-baseret virksomhed, som arbejder med sikkerhedsløsninger og vagt-ordninger for en lang række danske virksomheder. Safe & Secure har igennem en årrække været en stærk støtte til Danish Muslim Aid og vores projekter. Årligt modtager vi et større beløb fra denne virksomhed, og det har været med til at sikre flere rigtig gode projekter, bl.a. flere brønde og vandprojekter.

Besøg Safe & Secure her:

 

Sponsorstøtte fra Adil Advokater

Adil Advokater er også en af de stadig flere virksomheder, som vælger DM-Aid som samarbejdspartner i deres CSR tiltag. De har gennem de seneste mange år givet et anseligt beløb til vores arbejde for nogle af verdens fattigste og mest udsatte. Adil Advokater har således støttet flere vandprojekter i Afrika og Asien.

Besøg Adil Advokater her:

 

Sponsorstøtte fra Printstation

Printstation, som er en af landets førende virksomheder, når det gælder genopfyldelige printerpatroner, har gennem flere år støttet DM-Aid ved at levere printer, papir og toner til vores printer. Det kunne ellers være et betydeligt beløb, vi skulle bruge hvert år på disse ting, hvis ikke Printstation så generøst sikrer, at dette forbrug er dækket.

Besøg Printstation her:

 

Sponsorstøtte fra AHA Construction

AHA Construction er et fynsk byggefirma, der leverer total-løsninger på konstruktion af ejendomme. Firmaet er specialister i facadeisolering og sætter godt håndværk og gode materialer helt i top, når der skal findes løsninger. AHA Construction støtter DM-Aid med et anseligt beløb på årsbasis.

Besøg AHA Construction her:

 

Sponsorstøtte fra Rengøringsselskabet Rent

Rengøringsselskabet Rent sørger for, at vi har et godt indeklima på vores kontor. De står for vores fortløbende rengøring, som vi får til en yderst favorabel pris. På den måde er selskabet med til at sikre, at vi ikke bruger for mange penge på den meget vigtige funktion. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Besøg Rengøringsselskabet Rent her:

 

Sådan kommer du i gang

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for et virksomhedspartnerskab sammen med DM-Aid, kan du kontakte os på følgende måde:

Ring til os på 3536 0833 eller skriv til mail@dmaid.dk, så kontakter vi dig.

Modtag vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage vores nyhedsbreve, og at vi må orientere dig om vores projekter og tiltag via email. Afmelding gøres nemt via nyhedsbrevet.