Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Giv et bidrag - for privatpersoner

DM-Aid arbejder året rundt på at gøre en positiv, bæredygtig og varig forskel for vores fattige og udsatte medmennesker ude i verden og i Danmark. Dette kan kun lade sig gøre med dit bidrag og din støtte.

Pige-fra-Kampala-Uganda

Vælg blandt mange formål
I formularen under  Vælg formål fra listen kan du se alle de formål, som du kan give din støtte til.

Enkelt indbetaling 
Hvis du ønsker at støtte ét af vores formål med et valgfrit beløb én enkelt gang, trykker du på Enkelt indbetaling knappen. Du får sendt en kvittering til den e-mail, som du har indtastet, om at vi har modtaget din donation. Pengene bliver trukket på dagen eller den første bankdag derefter. 

Gentagne træk 
Hvis du ønsker at støtte ét af vores formål fast med en månedlig betalingsaftale, trykker du på Gentagne træk knappen. Når du opretter en betalingsaftale, modtager du en kvittering. Pengene bliver trukket den første hverdag i den kommende måned. 

Skattefradrag
Samtlige af dine donationer og sponsorater er fradragsberettigede, hvis du oplyser dit CPR.nr. Det betyder, at du årligt kan få ca. 26% af dit donerede beløb tilbage fra SKAT. Maks.grænsen for at få skattefradrag er på 17.700 kr. i 2023. 

Bliv medlem af DM-Aid
For 10 kr. om måneden kan du blive medlem af DM-Aid, hvor du får stor indflydelse på organisationens udvikling. Medlemmer er en vigtig del af vores demokratiske opbygning. Du bliver inviteret med til vores årlige Generalforsamling, hvor du har mulighed for at stille op til bestyrelsen, stemme til bestyrelsesvalg, godkende regnskaber og eventuelle vedtægtsændringer, samt stemme om indsendte forslag. Medlemmer har ret til at indsende forslag om ændringer og forbedringer til godkendelse af generalforsamlingen. Og så er dit medlemskontingent med til at holde vores driftsomkostninger nede. Tryk her for at læse mere og oprette dig som medlem. 

Bliv sponsor for et forældreløst barn
DM-Aid har et sponsorprogram i seks lande. Du kan vælge at støtte vores Forældre- og udsatte børn program generelt eller du kan blive sponsor for et forældreløst barn. Som sponsor er du med til at sørge for at barnet går i skole, får mad på bordet, tøj på kroppen og adgang til lægehjælp. Tryk her for at læse mere og oprette dig som sponsor. 

Ophør af betalingsaftale
Hvis du ønsker at stoppe din Gentagne træk aftale eller dit medlemskontingent, kan dette ske ved at kontakte DM-Aid på e-mail: info@dmaid.dk eller telefon: 35 36 08 33.