Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Giv et bidrag - for privatpersoner

DM-Aid arbejder i 12 lande, hvor vi hjælper omkring 500.000 mennesker om året

DM-Aid arbejder året rundt på at gøre en forskel ude i verden og i Danmark. Dette kan kun lade sig gøre med jeres støtte. I formularen under Vælg formål fra listen kan du se alle de projekter, som kan støttes.

Enkelt indbetaling
Er en engangsdonation til det formål du har valgt. Du får sendt en kvittering til din mail, at vi har modtaget din donation.

Gentagne træk / betalingsaftale
Hvis du ønsker at oprette en betalingsaftale, hvor du hvert måned fast støtter et projekt, trykker du på Gentagne træk knappen. Når du opretter en betalingsaftale, modtager du en kvittering, og pengene bliver først trukket den første hverdag i den kommende måned.

Skattefradrag
Samtlige af dine donationer og sponsorater er fradragsberettigede, hvis du oplyser dit CPR.nr. Det betyder, at du årligt kan få ca. 26% af dit donerede beløb tilbage fra SKAT. Maks. grænsen for at få skattefradrag er på 17.000 kr. i 2021

Du kan blive medlem af DM-Aid
For 10 kr. om måneden bliver du medlem af DM-Aid, hvor du får stor indflydelse på organisationen og er en vigtig del af vores demokratiske opbygning. Du bliver inviteret med til vores årlige Generalforsamling, hvor du har mulighed for at stille op til bestyrelsen, stemme til bestyrelsesvalg, godkende regnskaber og eventuelle vedtægtsændringer. Medlemmer kan endvidere altid indsende forslag om nye projekter, ændringer og forbedringer via Sekretariatet. Tryk her for at læse mere eller oprette dig som medlem.

Du kan være sponsor for et forældreløst barn
DM-Aid har sponsor program i syv lande. Du kan vælge at støtte Forældre- og Udsatte børn generelt, eller være sponsor for et barn. Som sponsor for et barn, er du med til at sørge for at barnet kan gå i skole, få mad på bordet, tøj på kroppen og få lægehjælp. Tryk her for at læse mere eller oprette dig som sponsor.

Ophør af betalingsaftale
Hvis du ønsker at stoppe din faste betalingsaftale, kan dette ske ved at kontakte Danish Muslim Aid på mail: waheed.akhtar@dmaid.dk eller telefon: 35 36 08 33