Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Giv et bidrag - for virksomheder

Virksomheder, som udviser social ansvarlighed, bliver ofte vurderet som bedre af forbrugerne. Alene fordi de viser, at de ikke kun tænker på egen indtjening.

Som virksomhed kan du få fradrag som donor og sponsor

En virksomhed, der vælger at blive donor eller sponsor, er berettiget til fradrag for udgifter til sponsorater. I pjecen Er din virksomhed sponsor fra SKAT finder du beskrivelse af reglerne for, hvordan sponsorudgifter skal opgøres og fradrages skatte- og momsmæssigt.

 

At bygge en brønd er et socialt ansvarligt projekt, som lever op til de af FN´s fastsatte 2030 verdensmål. Intet er til hinder for at drive virksomhed og samtidig være socialt ansvarlig.

 

Har din virksomhed en social ansvarlig politik? I kan med fordel vise social ansvarlighed som virksomhed – og vise jeres ansatte, konkurrenter og interessenter – at I engagerer jer og tænker på fremtiden.

 

Vi er af den overbevisning at “viden forpligter” og at vi som mennesker i den vestlige verden, er i besiddelse af stort ”know how”, historisk erfaring og mulighed for at føre projekter ud i livet. Når vi deler ud i venlighed og med gavmildhed, er gevinsten vi får tilbage uden sammenligning.

I DM-Aid arbejder vi med mange forskellige projekter, som sigter på at forbedre situationen for mennesker i fjerne verdensdele, der lever under forhold, hvor hver eneste dag er en stor udfordring.

 

Andre steder på kloden sidder hele samfund og har brug for den vidensbank vi har samlet – for at kunne rejse sig af støvet og blive selvforsynende og selvhjulpne.

Ofte er det ikke meget der skal til for at skabe ændring – men det kræver, at vi som de ressourcestærke rækker hånden ud og tager ansvaret på os.

 

Bliv sponsor i dag og støt et af vores mange projekter i 12 forskellige lande, hvoraf vi har sponsorbørn i 7.

  • Vand & Miljø
  • Forældreløse & Udsatte Børn
  • MicroAid
  • Sundhed
  • Skole & Uddannelse

Støtter du vores administration med dit sponsorat, er du med til at sikre vores fortsatte arbejde, og at vi kan holde de administrative udgifter nede på maksimalt 10 % af de indsamlede midler. Derved sikrer vi, at flere af disse midler går til de hårdt trængende modtagere.

 

Det er med stolthed at vi kan fortælle, at vores kontingent som nødhjælpsorganisation er et af Danmarks billigste.

 

Der er flere måde at støtte os på

MobilePay og Betalingskort kan benyttes som fortrukne betalingsmetode. Er der tale om et større beløb, som ønskes overført via bank, bedes du kontakte regnskab@dmaid.dk for yderligere oplysning.

Vores MobilePay nummer er 53201

Betalingskort kan benyttes fra vores hjemmeside her: https://dmaid.dk/giv-et-bidrag-for-virksomheder/

  • Månedlig Betalingsaftale benyttes ved et valgfrit beløb, og betales løbende

med et fast månedligt interval.

  • Giv en Engangsdonation bruges ved et valgfrit beløb og betale den ene gang

Ifølge de danske skatteregler, er donation og sponsorater fradragsberettiget, men kun under forudsætning af, at der oplyses virksomhedens CVR nr. Læs her om reglerne for skattefradrag

 

Ophør af betalingsaftale 

Sker det at virksomheden ønsker stoppe betalingsaftalen skal der rettes henvendelse til:

Danish Muslim Aid på mail: regnskab@dmaid.dk eller på telefon: 35360833