Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Giv et bidrag - for virksomheder

Virksomheder har gennem DM-Aid mulighed for at støtte nogle af verdens mest udsatte og fattige mennesker

Et-bidrag-der-goer-en-forskelI DM-Aid arbejder vi med mange forskellige projekter, som sigter på at forbedre situationen for mennesker i fjerne verdensdele, der lever under forhold, hvor hver eneste dag er en stor udfordring.

Du kan vælge at betale en engangsdonation eller oprette et sponsorat. I brochuren kan du se, hvilket sponsorat passer bedst til din virksomhed

Tre typer af sponsorater

Få fradrag

Når du vælger at støtte DM-Aids arbejde er din virksomhed fradragsberettiget på op til 17.000 kr. i 2021. Jf. til Ligningsloven § 8 A. Læs mere om det her på SKATs hjemmeside.

Få fuld fradrag ved oprettelse af sponsorat

Hvis der indgår et element af mod-ydelse såsom markedsføring i forbindelse med et sponsorat, kan virksomheden som regel få fradrag for hele beløbet som driftsudgift. Det er den enkelte virksomhed som selv skal bedømme om ens donation kan fratrækkes som driftsomkostning/reklameudgift. Du kan læse reglerne her statsskattelovens § 6.

Indberetning til SKAT

DM-Aid indberetter din virksomheds donation til SKAT, hvis du har tastet din virksomheds CVR nr. ind.

Regler for ens donationer

I pjecen fra SKAT finder du beskrivelse af reglerne for, hvordan sponsorudgifter skal opgøres og fradrages skatte- og momsmæssigt.

Kontakt os

Overvejer du at starte et sponsorat? Så kan du kontakte DM-Aid’s Erhverssponsor Koordinator Abdul Wahid Pedersen på abdulwahid.pedersen@dmaid.dk eller på 40 25 23 78