Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Generalforsamlinger

Vores generalforsamling er åben for alle medlemmer og ikke-medlemmer. Dog er det kun dem, der har været medlem i mindst tre måneder, som er stemmeberettigede til generalforsamlingen.

Indkaldelse til generalforsamling den 30. marts 2019

Kære medlem,
hermed indkaldes du til DM-Aid’s årlige generalforsamling, som finder sted lørdag den 30. marts 2019 kl. 14-17 i Støberiets sal, Blågårdsplads 5, 2200 København N. Bagefter afholder vi vores årsmiddag kl. 17.30-21, hvor du også er hjertelig velkommen.

Tilmelding til generalforsamlingen og årsmiddagen sker ved at sende en e-mail til Sekretariatschef Signe Ejerskov: signe@dmaid.dk. HUSK at skrive om du tilmelder dig Generalforsamling og/eller Årsmiddag.

DEADLINE fredag den 15. marts kl. 12.

Det er GRATIS at deltage i Generalforsamlingen, men du har kun stemmeret, hvis du har været medlem i mindst tre måneder. Tjek dit medlemskab hos Waheed på regnskab@dmaid.dk.

Det er GRATIS at deltage i årsmiddagen, hvis du er medlem eller bliver medlem inden 15. marts. Ellers koster det 150 kr., som indbetales via vores hjemmeside www.dmaid.dk/giv-hjaelp/donation/ (formål: Årsmiddag 2019) eller via Mobilepay (mærke: Årsmiddag 2019 + DIT NAVN). Bliv medlem her: www.dmaid.dk/medlemskontingent.

I år er fire af vores bestyrelsesmedlemmer på valg: Nadeem Niwaz, Babar Baig, Okan Olgun og Amer Munir. Hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen og du har været aktiv frivillig i mindst seks måneder, er du meget velkommen til at opstille. Skriv til signe@dmaid.dk og bed om at få en opstillingsformular tilsendt. Deadline for opstillinger er 15. marts.

Har du et godt forslag til vedtagelse på Generalforsamlingen, sendes dette ligeledes til signe@dmaid.dk senest 15. marts.

Dagsorden og årsregnskab kan findes på vores hjemmeside senest tre uger før GF og sendes også ud til alle tilmeldte på e-mail.

Vi glæder os til at se så mange af vores medlemmer som muligt til en spændende og hyggelig dag.

Med venlig hilsen,
DM-Aid

 

 

Læs om vores generalforsamling i 2018

DM-Aid’s seneste generalforsamling blev afholdt lørdag den 14. april 2018. Læs referatet her nedenfor, hvor du også kan finde referater fra tidligere års generalforsamlinger.

Godkendte årsregnskaber finder du andetsteds her på hjemmesiden.

 

 

Modtag vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage vores nyhedsbreve, og at vi må orientere dig om vores projekter og tiltag via email. Afmelding gøres nemt via nyhedsbrevet.