Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Generalforsamlinger

Generalforsamlinger er åben for alle medlemmer og ikke-medlemmer. Dog er det kun dem, der har været medlem i mindst tre måneder, som er stemmeberettigede til generalforsamlingen.

Kære medlemmer,

Hermed indkaldes alle DM-Aid’s medlemmer til årets Generalforsamling, som finder sted lørdag den 14. april 2018 kl. 14-17 i Støberiets sal, Blågårdsplads 5, 2200 København N. Der er efterfølgende Årsmiddag kl. 18-21 serveret af ‘Ishtar – de etniske rødstrømper’. Alle er hjerteligt velkomne.

Tilmelding til DM-Aid Generalforsamling og Årsmiddag sker ved at sende en e-mail til Sekretariatschef Signe Ejerskov på e-mail: signe@dmaid.dk. Husk at skrive om din tilmelding gælder både Generalforsamling og Årsmiddag, eller kun én af delene. DEADLINE fredag den 6. april.

Det er gratis at deltage i Generalforsamlingen, men du har kun stemmeret, hvis du har været medlem i mindst tre måneder.

Det er gratis at deltage i Årsmiddagen, men kun hvis du er medlem, ellers koster det 150 kr., som indbetales her (formål: Årsmiddag 2018) eller via Mobilepay (mærke: Årsmiddag 2018 + DIT NAVN). Hvis du bliver medlem inden deadline fredag den 6. april, er det gratis at deltage i Årsmiddagen. Det koster kun 12 kr.md. (144 kr. årligt) og du bliver medlem her.

I år er tre af vores bestyrelsesmedlemmer på valg, hvoraf to genopstiller: Kenneth Virkelyst Nielsen og Mohammad Peter Helnæs, og to nye medlemmer opstiller: Shezeen Ahmed og Esra Arici. Hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen og du har været aktiv frivillig i mindst seks måneder, er du meget velkommen til at opstille. Du skal skrive til signe@dmaid.dk og bede om en opstillingsformular og indsende den senest den 31. marts.

Har du et godt forslag til vedtagelse på Generalforsamlingen, sendes dette ligeledes til signe@dmaid.dk senest 31. marts.

Dagsorden og årsregnskab 2017 lægges uploades her nedenfor senest den 6. april. Det sendes også ud til alle tilmeldte på e-mail efter deadline den 6. april.

Udover de faste punkter på dagsorden, skal Generalforsamlingen for første gang i DM-Aid’s historie give input til DM-Aid Strategi 2019-21. Vi glæder os rigtig meget til at præsentere de første tanker for vores medlemmer og tage imod input.

Det bliver en rigtig spændende dag og vi håber at se så mange medlemmer som muligt.

Med venlig hilsen,
DM-Aid

 

 

Modtag nyhedsbrevet

Modtag nyhedsbrevet

Her gør vi status på vores projekter, og fortæller om resultaterne i vores nyhedsbrev.