Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Genbrug - Perlen

En vigtig del af bæredygtighed er at genbruge alt det, som kan genbruges. Vi gør det, vi kan, for at være med til dette.

Aflevér dit brugte tøj til os!  

Vi har nu tre containere stående i Storkøbenhavn, hvor du kan aflevere dit brugte tøj, sko og tasker. Selv tøjdyr tager vi imod.

Find containerne her:  

Blågårdsgade 51 (i gården bagved DM-Aid kontoret)
Rugmarken 8, 3520 Farum (ved den Tyrkiske moské)
Jonstrupvej 246, 2750 Ballerup (ved den Tyrkiske Kulturforening)  

Vi modtager også brugt tøj i vores Genbrugsbutik Perlen, Blågårdsgade 30, 2200 København N. Det tøj, som vi ikke sælger i Perlen, købes af UFF-Humana, og det gør, at vi kan støtte flere af vores velgørende projekter. Ren win-win. 

Vi modtager: Tøj, sko og hjemtekstiler af enhver art og kvalitet. Enhver kvalitet betyder at f.eks. også skjorter uden knapper, bukser med hul på knæet, jakker hvor lynlåsen er defekt, større stykker af metervarer og slidte sko hører med. Tilbehør som bælter, tørklæder, handsker og vanter, håndtasker, huer og hatte, rygsække og sportstasker hører også med. Tøjdyr og andet blødt legetøj er velkomment.

Vi modtager ikke jordslået eller vådt tøj; dét er ikke acceptabelt. Al ikke-beklædning så som plastiklegetøj / hårdt legetøj, loppemarkedsting af enhver art samt bøjler er ikke inkluderet i kategorien tøj. Gulvtæpper og måtter modtages heller ikke.  

 

Læs mere om vores genbrugsbutik Perlen her.

Bliv medlem
Bliv frivillig!
NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Vær opdateret med vores arbejde. Tilmeld dig allerede i dag!