Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Genbrug

Vores genbrugsbutik ”PERLEN” på Blågårdsgade 30 drives af en gruppe frivillige ildsjæle og med støtte fra gavmilde privatpersoner. Her sælger vi second-hand tøj, sko, legetøj, bøger og tasker. Alle overskydende indtægter går til velgørenhed gennem udvalgte DM-Aid projekter.

Vores vision for ”PERLEN” er at tage noget af menneskers overforbrug og konvertere det til midler, der kan gavne folk i nød og fattigdom. Vores overskydende midler går især til forældreløse børn, handicappede samt psykisk syge, med særligt fokus på de to sidstnævnte grupper da de er stigmatiserede og forsømte. Ydermere har vi også et stort fokus på vand, da vand er essentielt for alt liv.

Igennem tiden har vi via ”PERLEN’s” indtægter f.eks. finansieret en brønd i en landsby i Etiopien og støttet et afghansk hospital for sindslidende. I sommeren 2010 finansierede vi for første gang en sommerlejr for handicappede børn i det hårdt prøvede Gaza. Dette er siden blevet gentaget og det er vores mål at gøre dette på årlig basis. I forbindelse med Eid al-fitr 2010 sørgede vi for, at ca. 1000 børn i tre katastroferamte landsbyer i Pakistan fik Eid-gaver. Og i 2014 finansierede vi også en eidfest for børnene i Gaza, som vi også hjælper med skoletasker og skoleudstyr.

Udover det, støtter vi også et blindehjem for blinde og stærkt svagtseende børn i det nordlige Marokko, hvor vi lønner en omsorgsperson til de mindste børn, der ellers var overladt til dem selv i tidsrummet kl. 17 – 08. Ligeledes støtter vi hjemmet med midler til børnenes personlige hygiejne og til lidt adspredelsesaktiviteter.

Endelig sender vi også løbende sække med tøj & sko til asylansøgernes “Bazar” på asylcenter Kongelunden i København og til hjemløse om vinteren.

Hvis du ønsker at være frivillig i vores genbrugsbutik “PERLEN”, så skriv til vores sekretariatschef Signe Ejerskov på signe@dmaid.dk eller ring til os på 3536 0833. Du er også velkommen til at blive fast donor med et månedligt beløb eller støtte os engang imellem, når du har mulighed for det.

UnavngivetFølg med i projektet på Facebook her

Støt Perlen nu

 

 

Modtag nyhedsbrevet

Modtag nyhedsbrevet

Her gør vi status på vores projekter, og fortæller om resultaterne i vores nyhedsbrev.