Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

DM-Aid's genbrugsbutik Perlen

Vores skønne lille genbrugsbutik hedder ’Perlen’ og ligger i Blågårdsgade 30 på Nørrebro i København. Vi åbnede den i 2009 og det er en lille genbrugsbutik men med stort hjerterum, En vigtig del af bæredygtighed er at genbruge alt det, som kan genbruges

Genbrug er omsorg
Butikkens vision er at fremme en bevidsthed om at genbrug er omsorg, hvor konceptet er at indsamle og sælge brugt tøj, sko, bøger, smykker og legetøj, både via butikken, events og online. Alt overskud går til DM-Aid’s nødhjælps- og udviklingsprojekter. 

Det tøj, som vi ikke sælger i Perlen, købes af vores partner UFF-Humana, som sørger for at sælge det videre. Det gør, at vi kan få flere midler indtil vores velgørende projekter. 

Vi modtager: Tøj, sko og hjemtekstiler og tilbehør som bælter, tørklæder, handsker og vanter, håndtasker, huer og hatte, rygsække og sportstasker. Tøjdyr og andet blødt legetøj er også velkomment. 

Vi modtager ikke jordslået eller vådt tøj; dét er ikke acceptabelt. Al ikke-beklædning så som plastiklegetøj / hårdt legetøj, loppemarkedsting af enhver art samt bøjler er ikke inkluderet i kategorien tøj. Gulvtæpper og måtter modtages heller ikke.  

Butikkens åbningstider
Mandag: 12-17
Tirsdag: 12-17
Onsdag: 12-17
Torsdag: 12-17
Fredag: 12-17
Lørdag: 12-15
Søndag: LUKKET

Butikkens telefonnummer
Du kan ringe til butikken på tlf.: 22862306

Tre containere i Storkøbenhavn
DM-Aid har tre containere stående, hvor du kan aflevere dit brugte tøj, sko og tasker i god og ren stand. Vi tager også imod tøjdyr.  

Blågårdsgade 51 (i gården bagved DM-Aid kontoret)
Rugmarken 8, 3520Farum(ved den Tyrkiske moské)
Jonstrupvej 246, 2750 Ballerup (ved den Tyrkiske Kulturforening) 

Du kan støtte Genbrugsbutikken Perlen ved at:  

  1. Melde dig som frivillig til at stå i butikken Perlen, uanset om det er én eller ti timer i hverdagen eller weekenderne 
  2. Hjælpe med Perlens markedsføring 
  3. Hjælpe med online salg af vores genbrugsartikler 
  4. Give en hånd med rengøring af butikken 
  5. Hjælpe med indretning og vinduesudsmykning af butikken 
  6. Hjælpe til ved events 
  7. Sælge Perlens ting på loppemarkeder  
  8. Fotografere butikken og vores varer til markedsføring 

Er du også enig i, at ‘Genbrug er Omsorg’ og er der et eller flere af ovenstående punkter, som har vakt din interesse, så tøv ikke med at skrive til os på perlen@dmaid.dk 

Du kan følge Perlen på Facebook her 

 


Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder