Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Støt os via dit testamente

Du kan lade noget af din arv gå til Danish Muslim Aid. Dit bidrag vil gå til nogle af verdens mest fattige og udsatte mennesker.

Flere mennesker er begyndt at oprette testamenter til fordel for NGO’er. Dette er en dejlig nyhed og viser stor omsorg og næstekærlighed, når man vælger at donere til sine medmennesker ude i verden. Det gode ved at donere til DM-Aid gennem ens testamente er, at dit bidrag går til at hjælpe verdens mest fattige og udsatte mennesker.

Skal jeg skrive et testamente?
Ja, det er vigtigt at få skrevet et testamente, hvis du vil bestemme, hvem dine penge skal gå til. Hvis du ikke har arvinger og ikke har skrevet et testamente, tilfalder din formue staten, men med et testamente kan du specifikt vælge, hvem du ønsker din formue skal gå til – også hvis du ønsker noget af din formue skal gå til DM-Aid.

Vil du have Danish Muslim Aid i dit testamente?
Du kan igennem en advokat, Dokument 24 eller Legal Desk, få DM-Aid i dit testamente eller legat.

Stadig i tvivl?
Er du stadig i tvivl om, hvordan du opretter et testamente, hvor noget af din formue går til DM-Aid? Eller hvad det betyder at give nogle af dine penge til en velgørenhedsorganisation? Så kan du læse mere om det her.

Hvad går mit bidrag til? 
Hvis du vælger at donere noget af din formue til Danish Muslim Aid, er du med til at støtte vores arbejde i at hjælpe verdens mest fattige og udsatte mennesker. Dit bidrag er ikke kun værdsat af os hos Danish Muslim Aid, men også de mennesker, dit bidrag hjælper til en bedre hverdag.


 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Seneste nyt