Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Non-food items (NFI)

Vi er i gang med at hjælpe børn i Gaza med at holde varmen og vi hjælper Syriens internt fordrevne børn med at holde varmen denne vinter.

Vintertøj til Gazas børn
Der hersker stor fattigdom i Gaza, pengene er få for familier og vintertøj til børn er ikke en prioritet, når pengene går til basale nødvendigheder, som mad. Vinteren er især hårdt da fattige familier ofte bor i skure eller utætte huse med ingen til lidt isolation, især når graderne når frysepunktet om natten.

Derfor har DM-Aid valgt at hjælpe børn med at holde varmen, ved at donere vintertøj. I november 2019 sendte vi 300.000 kr. afsted til vores lokale partner Taawon i Palæstina, som købte vintertøjet nede i Palæstina, fordi vi også har et ønske om at støtte landets økonomi. Tøjet blev distribueret til 1000 fattige børn i Gaza og nu samles der ind til at hjælpe yderligere 2100 børn i Gaza.

Varmen til Syriens børn
Vores mål er at sende 150.000 kr. til familier i Idleb regionen, hvor der siden 16. dec. 2019 er sket en yderligere intensivering af bombe- og missilangreb. I en rapport fra 20. dec. fra vores lokale partner på landjorden er mindst 18.000 familier blevet drevet ud af deres huse og på flugt i et land som i forvejen har millioner på flugt.

Derfor støtter vi Syriens børn med:

  • Termiske tæpper
  • Puder
  • Madrasser

som hjælp mod vinterkulden, foruden ready-to-eat madforsyninger.

Du kan støtte Syriens børn og give håb til deres familier med en overlevelsespakke til 340 kr.