Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vores arbejde

DM-Aid er Danmarks største nødhjælpsorganisation etableret og drevet af muslimer. Vi arbejder med en række programmer i mere end 20 lande i Afrika, Mellemøsten og Asien.

DM-Aid blev etableret i 2005 og fundraiser midler til fattige og trængende medmennesker i udlandet såvel som i Danmark. DM-Aid er en uafhængig, non-politisk nødhjælpsorganisation, som arbejder efter sin egen dagsorden og i samarbejde med nødhjælpsorganisationer i Danmark og lokalt ude omkring i verden. Udførelsen af projekterne bliver varetaget af vores partnere i vores samarbejdslande og vi rejser således ikke selv ud for at lave projekterne.

 

Der er flere fordele ved at arbejde gennem lokale partnerorganisationer. For det første kender vore partnere de lokale forhold langt bedre end vi gør, og er dermed i stand til at få gennemført projekterne med større sikkerhed.

For det andet er de lokale organisationer langt bedre i stand til at nå ud i yderområderne og arbejde i områder, som er meget vanskeligt tilgængelige for udenlandske organisationer.

For det tredje reducerer det vores omkostninger ganske væsentligt at arbejde gennem lokale partnere. Vi følger til gengæld projekterne ved at modtage dokumentation i form af billeder og rapporter, samt foretage jævnlige evaluerings- og monitoreringsbesøg og efter behov. Læs seneste årsbrochure om vores arbejde her

til vores arbejde

Vi opnår flere fordele ved at arbejde på den måde. For det første kender vore partnere de lokale forhold langt bedre end vi gør, og er dermed i stand til at få gennemført projekterne med større sikkerhed. For det andet er de lokale organisationer langt bedre i stand til at nå ud i yderområderne og arbejde i områder, som er meget vanskeligt tilgængelige for udenlandske organisationer. For det tredje reducerer det vores omkostninger ganske væsentligt. Vi følger til gengæld projekterne ved at monitorere dem efter behov.

 

 

 

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Seneste nyt