Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Afslutning på Wildlife

Afslutning på Wildlife

DEN BLÅ PLANET

Det har været seks fantastiske søndage med udendørsaktiviteter DM-Aid frivillige og børnefamilier fra Nørrebro har tilbragt sammen.

Den sidste tur blev sponsoreret af Den Blå Planet, som generøst donerede entrébilletter så samtlige frivillige og børnefamilierne kunne få en fantastisk dag. For mange af børnene, var dette en speciel dag, da det var deres første tur til Den Blå Planet.

Børnene fik lov til at røre ved nogle af fiskene, de blev underholdt af haj-showet som blev udført af dygtige medarbejdere og endnu engang var vejret med os, som gjorde, at vi alle kunne nyde vores frokost i fællesskab ved de udendørs arealer. 

 

De frivillige har planlagt projektet med det formål at motivere familierne til selv at tage initiativ til at udforske naturen i Københavnsområdet. De frivillige i Projekt Wildlife har engageret familier fra boligudsatte områder til at tage offentlig transport til de forskellige destinationer, deltage i aktiviteterne og nyde flere timer udendørs med frisk luft og grønne arealer. 

Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi starter Wildlife op igen med nye familier.

Projektet er støttet af Friluftsrådet med Udlodningsmidler til Friluftsliv og Nørrebro Lokaludvalg.

Bliv medlem
Bliv frivillig!
Nyheder