Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Generalforsamlinger

Generalforsamlinger er åben for alle medlemmer og ikke-medlemmer. Dog er kun dem, der har været medlem i mindst tre måneder, som er stemmeberettigede til generalforsamlingen.

Indkaldelse til Generalforsamling 2017
Hermed indkaldes alle medlemmer af DM-Aid til årets Generalforsamling, som finder sted lørdag den 18. marts 2017 kl. 15-17 i Verdenskulturcentret, Nørre Allé 7, 2200 København N. (lok. 305). Der er efterfølgende Årsfest 2017 i Verdenskulturcentrets hyggelige café fra kl. 17-21 med sjove indslag og middag serveret af ‘Send Flere Krydderier’.

Tilmelding til DM-Aid Generalforsamling og Årsfest sker ved at sende en email til Sekretariatschef Signe Ejerskov på email: signe@dmaid.dk. Husk at specifér om din tilmelding gælder både Generalforsamling og Årsfest, eller kun én af delene. DEADLINE tirsdag den 14. marts.

Ved deltagelse kun i Årsfesten inkl. middag koster det 100 kr., som indbetales via vores hjemmeside www.dmaid.dk/giv-hjaelp/donation/ (formål: Årsfest 2017) eller via Mobilepay (mærke: Årsfest 2017 + DIT NAVN).

Alle – medlemmer som ikke-medlemmer – er velkomne til at deltage i både Generalforsamling og Årsfest eller enten/eller, men for at kunne stemme til Generalforsamlingen skal man have været medlem i mindst tre måneder. Læs mere om medlemskab her: www.dmaid.dk/medlemskontingent/ Det koster kun 150 kr. årligt.

I år er hele fire af vores bestyrelsesmedlemmer på valg, hvoraf tre genopstiller. Hvis der er et bestyrelsesmedlem gemt i dig, velkommer vi varmt din opstilling. Du skal dog have været aktiv frivillig i et af vores udvalg eller grupper i mindst seks måneder. Ring eller skriv til os og hør nærmere om vores bestyrelsesarbejde!

Dagsorden og årsregnskab kommer her nedenfor i link i god tid før Generalforsamlingen og sendes også ud til alle tilmeldte på email.

Vi glæder os til nogle gode timer i dit selskab!

Med venlig hilsen,
DM-Aid

 

Modtag nyhedsbrevet

Modtag nyhedsbrevet

Månedligt gør vi status på vores projekter, og fortæller om resultaterne i vores nyhedsbrev.