Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Genbrug

Nødhjælpsbutikken ”PERLEN” på Blågårdsgade 30. drives af en række frivillige ildsjæle og med støtte fra en håndfuld gavmilde privatpersoner. Her sælges second hand tøj, sko, legetøj og m.m. Alle indtægter går til velgørende formål.

Projekt: Perlen 
Vores vision er at tage noget af vores overforbrug og konvertere det til midler der kan gavne folk i nød og fattigdom. Vore hjerter banker særligt for børn, handicappede samt psykisk syge, særligt de to sidstnævnte grupper er stigmatiserede og forsømte. Ydermere har vi et stort fokus på vand, da vand er essentielt for alt liv.

Perlen har finansieret en brønd langt ude i en landsby i Eritrea, sendt 10.000 kr. til et afghansk hospital for sindslidende. Perlen sender løbende sække med tøj & sko til asylansøgernes “Bazar” på asylcenter Kongelunden, til Syriens flygtninge, til gadebørn i Indien og til hjemløse om vinteren herhjemme.

I sommeren 2010 finansierede “PERLEN” for første gang en sommerlejr for handicappede børn i det hårdt prøvede Gaza. Dette er siden blevet gentaget og det er Perlens mål at gøre dette på årlig basis. I forbindelse med eid al-fitr 2010 sørgede “PERLEN” for, at ca. 1000 børn i 3 katastroferamte landsbyer i Pakistan fik eid-gaver. I 2014 finansierede Perlen eidfest for børnene i Gaza. Perlen indsamler løbende midler til skoletasker til børnene i Gaza.

Perlen støtter også et blindehjem for blinde og stærkt svagtseende børn i det nordlige Marokko, hvor Perlen lønner en omsorgsperson til de mindste børn, der ellers var overladt til dem selv i tidsrummet 17 – 08. Perlen støtter ligeledes hjemmet med midler til børnenes personlige hygiejne og til lidt adspredelsesaktiviteter.

Hvis du ønsker at være en del af “PERLEN” eller ønsker at være en af vore uundværelige sponsorer og støtte os med et månedligt beløb, så skriv til perlen@dmaid.dk

UnavngivetFølg med i projektet på Facebook her. 

Støt Perlen nu

 

 

Modtag nyhedsbrevet

Modtag nyhedsbrevet

Månedligt gør vi status på vores projekter, og fortæller om resultaterne i vores nyhedsbrev.